اجرای برنامه های اندروید روی ویندوز

اجرای برنامه‌های اندروید روی ویندوز
مجموعه: متفرقه اینترنت و کامپیوتر


نرم افزار اجرای برنامه های اندروید در کامپیوتر

نرم افزار شبیه سازی اندروید روی ویندوز



شاید برای برخی عجیب باشد که با وجود تنوع گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی، کسی بخواهد نرم‌افزارها یا بازی‌های این سیستم‌عامل را روی کامپیوتر و ویندوز اجرا کند، ولی دلایل مختلفی را برای این کار می‌توان برشمرد: اجرای بازی‌های سنگین بدون نیاز به گوشی سطح بالا، صفحه‌ بزرگ‌تر مانیتور در مقابل فضای کوچک صفحه‌ گوشی یا تبلت، استفاده از ماوس و کیبورد برای کاربری راحت‌تر و حتی آزمایش سریع نرم‌افزارها برای توسعه‌دهندگان.



بر این اساس، کاربران زیادی کنجکاوند بدانند چه راهکارهایی برای اجرای برنامه‌‌های اندروید در کامپیوترهای شخصی و ویندوز وجود دارد؟ در این مطلب تعدادی از بهترین این روش‌ها را شرح می‌دهیم.



محیط داخلی بلواستکس بر اساس اندروید 5 (آبنبات چوبی) طراحی شده و استفاده از tabها برای اجرای چند برنامه‌ همزمان، کاربری آن را بسیار بالا برده است. همچنین با تعبیه‌ پلی‌استور گوگل در این شبیه‌ساز، اپ‌ها براحتی و بدون دردسر قابل دانلود و نصب هستند. از دیگر ویژگی‌های بلواستکس می‌توان به دکمه‌های خاصی برای آپلود فایل نصبی یک برنامه (APK)، گرفتن اسکرین‌شات و حتی تکان‌دادن دستگاه اشاره کرد!


Remix OS Player

شبیه‌ساز دیگری که با قدرت می‌تواند برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی را روی ویندوز اجرا کند، Remix OS Player است که توسط شرکت Jide توسعه یافته است.

این نرم‌افزار، نسخه‌ جدیدتری از اندروید (مارشمالو) را به نسبت بلواستکس شبیه‌سازی می‌کند و مانند آن داخل خود پلی‌استور را برای دانلود و نصب اپ‌ها قرار داده است.



Remix OS Player هم بیشتر بر اساس اجرای بازی‌ها توسعه یافته است و به کاربر اجازه می‌دهد با نگه داشتن دکمه‌های کیبورد به‌جای حرکات روی صفحه‌ لمسی، بازی را با لذت بیشتری انجام دهد! این شبیه‌ساز همچنین امکان اجرای چند بازی یا برنامه را به‌صورت همزمان دارد.



منبع : https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/android-apps2-windows.html

کلمات کلیدی

تعرفه مدیریت وب سایت

يكشنبه, ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، ۰۲:۰۲ ب.ظ

هزینه مدیریت سایت چقدر است و این خرج ها چه کمکی در کسب و کار ما خواهد کرد؟ احتمالاً این سوال خیلی از کسب و کارها باشد. اگر دقت کرده باشید اکثر مشاغل رو به سمت فضای آنلاین آورده و کمتر شغلی را پیدا می‌کنید که در بدترین شرایط یک سایت برای کارشان نداشته باشند. برای تخمین خرج مدیریت سایت باید به چند سوال زیر پذیرش داد:

سایت شما با چه زبانی برنامه نویسی شده است؟
آیا توسط خودتان یا یک طراح سایت چیره دست ساخته شده؟
سایت دارای چه ویژگی‌هایی است؟
قیمت و تعرفه طراحی سایت به عوامل مختلفی مانند: گونه پیاده سازی سایت؛ سایتی تعرفه مدیریت وب سایت که با وردپرس طراحی می‌شود بی گمان ارزان‌تر از سایت‌هایی است که با کدهای برنامه نویسی ساخته می‌شوند، گرافیک سایت؛ مثلا اگر گرافیک و طرح خاصی را برای سایت خود در نظر گرفته باشید باید هزینه یک گرافیست حرفه‌ای را نیز متقبل شوید و خرج پشتیبانی و… وابستگی دارد.

عوامل دیگری که در قیمت یک پروژه کارایی گذار است مربوط به امکانات مورد احتیاج کارفرما است. هزینه طراحی سایت فروشگاهی یا یک سایت شرکتی مسلما متفاوت است. همانطور که در تعیین قابلیت ها و امکانات سایت هیچ محدودیتی هستی ندارد، به مراتب قیمت آن نیز سقف مشخصی ندارد و به تناسب قابلیت ها تغییر می کند.
به انگیزه این متغیرها (و بسیاری موارد دیگر)، وب سایت‌ها می‌توانند بین ۱۰۰ هزار تومان برای یک تارنما شخصی الی چند میلیون تومان برای یک سایت شرکتی یا فروشگاهی خرج بردار باشند. برای ساده‌تر کردم مفاهیم مدیریت یک سایت ما برای شما خدمات  وظایف یک مدیر سایت و وانگهی خرج این وظایف را در انتهای این مقاله آورده ایم.

در سرانجام این مقاله، شما می توانید هزینه ادمین سایت برای سایت شخصی یا کاریتان را حساب کنید و به پیشرفت کارتان کمک کنید. قبل از گزاردن به تعرفه مدیریت سایت فرمان دهید به هزینه هایی که یک سایت برای ما دارد اشاره کنیم.

آنچه در این نوشتار میخوانید  پنهان کن 
۱ برای داشتن یک سایت چند بار باید هزینه کنیم؟
۱.۱ چرا باید طراحی سایت را برون سپاری کنیم؟
۱.۲ هزینه مدیریت وب سایت
۱.۳ خرج بهینه سازی یا سئو
۲ ادمین سایت کیست؟
۳ خدمات مدیریت سایت چیست؟ وظایف ادمین سایت
۴ به کدام شرکت ها تعرفه مدیریت تارنما را بپردازیم؟
۵ تعرفه مدیریت سایت آوش تک
۶ خرج مدیریت سایت وردپرس
۷ برای داشتن یک سایت چند بار باید خرج کنیم؟ ⭐
۸ خدمات مدیریت سایت چیست؟ ⭐⭐
۹ به کدام شرکت ها تعرفه مدیریت تارنما را بپردازیم؟⭐⭐⭐
برای داشتن یک سایت چند بار باید خرج کنیم؟
اگر به طور واضح بخواهیم به شما بگوییم، شما باید در ۳ تقسیم برای سایتتان خرج کنید.

طراحی و ساخت سایت
هزینه مدیریت وب سایت
هزینه بهینه سازی یا سئو
اگر به فضای آنلاین و جذب مخاطبین و مشتریان مختلف علاقمندید شما باید در این سه تقسیم خرج کنید. ولی چرا؟

چرا باید طراحی سایت را برون سپاری کنیم؟
طراحی و ساخت سایت شاید از نظر شما کاری بسیار ساده و مختصر هزینه باشد، ولی این پیشه نخستین قدم شما برای گرفتن مشتری و بیننده اغلب است.هزینه مدیریت سایتاگر شما بجای پرداخت هزینه فرد یا شخصی را برای طراحی سایت شخصی خود بگذارید که اطلاعات و تجربه کافی این شغل را نداشته باشد، نباید به ترقی و جذب مخاطب هم فکر کنید. انگیزه این حرف ما این است که تجربه های طراح های سایت در بازاریابی و وابستگی موثر با بیننده باعث ترقی شما می‌شود نه صرفا طراحی یک سایت. بعد بهتر است خرج طراحی وب سایت را به کمپانی های مختص به این کار بسپارید.

هزینه مدیریت وب سایت
اگر شما یکبار سایت خود را طراحی کنید و سایر این سایت را کناره بگذارید لغایت مشتری به خودی خود جذب شود باید بگوییم که مشکل در اشتباهید. گاهی اوقات دربایستن است که سایت را تغییراتی دهیم و یا از آپدیت‌های جدید کاربرد کنیم، همچنین نظارت بر گزارش ها و … را هر چند وقت یکبار بررسی کنیم.

هزینه بهینه سازی یا سئو
اگر پیمان است در گوگل دیده شوید و بازدید پیج شما بالا رود باید در این بخش خرج کنید و پیشه را به کسانی که در مقوله سئو کاملا تخصص دارند بسپارید. اگر نمی‌دانید بهینه سازی سایت چیست مقاله سئو چیست را بخوانید.

بزرگترین تصمیمی که شما باید بگیرید این است که آیا خودتان مدیر سایت باشید یا از یک سرویس کاملاً مدیریت شده کاربرد کنید.

اما ادمین یک سایت کیست و چه کاری انجام می‌دهد و چرا باید قیمت مدیریت سایت را بدانیم؟

ادمین سایت کیست؟
وب‌مستر حرفه‌ای، ادمین یا مدیر سایت، به راستی آچار فرانسه‌ای بی اندازه و کاربلد است که می‌تواند طیف وسیعی از نیازمندی‌های کسب‌وکار آنلاین شما را تأمین کند. نگهداری، به روزرسانی ،توسعه و حمایت کل ‌جانبه سایت شما فقط از راه وبمستری پژوهنده می‌شود. مهمترین وظیفه یک ادمین بررسی، نظارت و رفع ایرادات است لغایت سایت شما درست شغل کند. بعد آیا واقعا ارزش آن را دارد لغایت خرج ادمین سایت بپردازیم؟

خدمات مدیریت سایت چیست؟ وظایف ادمین سایت
به این گونه خدمات به اصلاح خدمات شغل وبمستری هم گفته می‌شود. خب اکنون که که قرار است قیمت مدیریت وبسایت را بدانیم و برای آن خرج مدیریت سایت نماییم باید بدانیم که چه خدماتی را قرار است اخذ کنیم:هزینه مدیریت سایت

مدیریت سایت
بروز رسانی سایت و آپدیت های روزمره
تولید درونمایه با پروا به احتیاج کارفرما
درج مقالات، تصاویر، فیلم، محصولات جدید شرکت و…
ایجاد دگرگونی ها در سایت
پشتیبانی از کاربران سایت
پاسخگویی به بازدید کنندگان سایت
بررسی و نظارت بر ورودی های سایت
بررسی صفحاتی که کاربران با دیدن آن از سایت بیرون می شوند
بررسی صفحاتی که مدت هاست به روز نشده اند و به روز کردن آن ها
بررسی سایت های پر نظاره گر و پیوسته با سایت جهت در خواست لینک و یا تبلیغات در آن سایت ها
نظر خواهی در مورد گرافیک و طراحی تارنما و سرعت بارگزاری صفحات از کاربران و شفا آن ها
بررسی صحت لینک‌های موجود در سایت
بررسی وضعیت سرور وب‌سایت (آپتایم)
بررسی و درمان منظم دشواری ها کاربران در رابطه با کارآیی وبسایت
بررسی دشواری ها تکنیکال سئو و گزارش به کارفرما
به کدام کمپانی ها تعرفه مدیریت وب سایت را بپردازیم؟
خب حال که که دیگر می‌دانیم ادمین یک سایت چیست و وظیفه یک ادمین چیست و چه خدماتی را ارائه می‎دهد، سوال اصلی این است که خدمات وبمستری یا خرج مدیریت سایت را به چه شرکتی واگذار کنیم؟

قیمت ادمین سایت در هر شرکتی متفاوت است. این تفاوت به دلیل کیفیت پیشه و وانگهی ارائه خدماتی است که شرکتها به شما می‎دهند. ولی چند فاکتور مهم که در خدمات وبمستری یا تعرفه حمایت سایت هستی دارد به شرح زیر است.

به این کمپانی ها  اعتماد کنید:

شرکت هایی که نمونه کارهای طراحی سایت خوبی دارند.
شرکت هایی که سایت آنها مناسب و اصولی طراحی شده است.
شرکت هایی که به شما مشاوره رایگان می‎دهند.
شرکت هایی که به چهره فیزیکی دارای کمپانی هستند. ( کسانی که آدرس فیزیکی ندارند یا به صورت فریلنسر کار می‌کنند، امکان ارائه خدماتشان ضعیف و غیر قابل اعتماد هستند و سایر نمی‌توانید چشمداشت بازگشت و بازخورد خوبی داشته باشید)
شرکت هایی که تعرفه مدیریت سایت آنها مشخص است و طبق میزان خرج شما بها نمی‌دهند. (برخی از شرکت ها در قدم اول نگاه به میزان بودجه شما می‌کنند و پس بها می‌دهند، هرچه شما هزینه بیشتری داشته باشید از شما پول اکثریت اخذ خواهند کرد)
شرکت هایی که سایت آنها معتبر است و روی سایت خودشان کار کرده اند. (از نما سایتها می‌توان فهمید که کدام کمپانی ها معتبر و کدام شرکت ها تنها برای دریافت خرج سایتی برای خودشان طراحی کرده اند)

  • aram212 kala

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی