اجرای برنامه های اندروید روی ویندوز

اجرای برنامه‌های اندروید روی ویندوز
مجموعه: متفرقه اینترنت و کامپیوتر


نرم افزار اجرای برنامه های اندروید در کامپیوتر

نرم افزار شبیه سازی اندروید روی ویندوز



شاید برای برخی عجیب باشد که با وجود تنوع گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی، کسی بخواهد نرم‌افزارها یا بازی‌های این سیستم‌عامل را روی کامپیوتر و ویندوز اجرا کند، ولی دلایل مختلفی را برای این کار می‌توان برشمرد: اجرای بازی‌های سنگین بدون نیاز به گوشی سطح بالا، صفحه‌ بزرگ‌تر مانیتور در مقابل فضای کوچک صفحه‌ گوشی یا تبلت، استفاده از ماوس و کیبورد برای کاربری راحت‌تر و حتی آزمایش سریع نرم‌افزارها برای توسعه‌دهندگان.



بر این اساس، کاربران زیادی کنجکاوند بدانند چه راهکارهایی برای اجرای برنامه‌‌های اندروید در کامپیوترهای شخصی و ویندوز وجود دارد؟ در این مطلب تعدادی از بهترین این روش‌ها را شرح می‌دهیم.



محیط داخلی بلواستکس بر اساس اندروید 5 (آبنبات چوبی) طراحی شده و استفاده از tabها برای اجرای چند برنامه‌ همزمان، کاربری آن را بسیار بالا برده است. همچنین با تعبیه‌ پلی‌استور گوگل در این شبیه‌ساز، اپ‌ها براحتی و بدون دردسر قابل دانلود و نصب هستند. از دیگر ویژگی‌های بلواستکس می‌توان به دکمه‌های خاصی برای آپلود فایل نصبی یک برنامه (APK)، گرفتن اسکرین‌شات و حتی تکان‌دادن دستگاه اشاره کرد!


Remix OS Player

شبیه‌ساز دیگری که با قدرت می‌تواند برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی را روی ویندوز اجرا کند، Remix OS Player است که توسط شرکت Jide توسعه یافته است.

این نرم‌افزار، نسخه‌ جدیدتری از اندروید (مارشمالو) را به نسبت بلواستکس شبیه‌سازی می‌کند و مانند آن داخل خود پلی‌استور را برای دانلود و نصب اپ‌ها قرار داده است.



Remix OS Player هم بیشتر بر اساس اجرای بازی‌ها توسعه یافته است و به کاربر اجازه می‌دهد با نگه داشتن دکمه‌های کیبورد به‌جای حرکات روی صفحه‌ لمسی، بازی را با لذت بیشتری انجام دهد! این شبیه‌ساز همچنین امکان اجرای چند بازی یا برنامه را به‌صورت همزمان دارد.



منبع : https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/android-apps2-windows.html

کلمات کلیدی

حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر گوشی

سه شنبه, ۲۷ خرداد ۱۳۹۹، ۰۱:۱۳ ب.ظ

به عقیده می‌رسد قرار است بعدها درصد قابل توجهی از گوشی‌ها تکنولوژی حسگر نشانه انگشت پایین نمایشگر را گرفتن کنند. کوالکام روز گذشته اعلام کرد که قصد دارد با شرکت چینی BOE همکاری کند لغایت بتواند از فناوری حسگر اثر انگشت خود برای نمایشگرهای این کمپانی بهره ببرد.

 

BOE پس از سامسونگ دومین سازنده بزرگ نمایشگرهای اولد گوشی‌های هوشمند محسوب می‌شود. پنل‌های این شرکت چینی در گوشی‌های تاشو مشابه هواوی میت Xs و موتورولا ریزر و همچنین گجت‌های شرکت‌هایی مشابه اوپو، نوبیا و دیگر برندها باره کاربرد پیمان گرفته است. کوالکام از راه مشارکت با BOE نه‌تنها می‌تواند فناوری حسگر اثر انگشت خود را روانه‌ی گوشی‌های اکثریت کند، بلکه در بازار مهم چین یک شریک تجاری تاثیرگذار به دست می‌آورد. باید خاطرنشان نماییم که الی اکنون که فقط برخی از گوشی‌های سامسونگ از فناوری حسگر اثر انگشت مبتنی بر امواج صوتی کوالکام استفاده کرده‌اند.

 آگاهی ها تکنولوژی ,خبرهای تکنولوژی,حسگر نشان انگشت
 

کوالکام و BOE گفته‌اند که این همکاری فقط محدود به گوشی‌های هوشمند نیست و گجت‌های بر پایه XR (ترکیبی از حقیقت مجازی و افزوده) و گجت‌های هوشمند خانگی هم از این فناوری بهره‌مند خواهند شد. آن‌ها انتظار دارند که گجت‌های مجهز به این فناوری در نصف دوم سال ۲۰۲۰ روانه‌ی بازار شوند.

 

یک شروع نه‌چندان موفق

در سال ۲۰۱۸، کوالکام فناوری حسگر پرتو انگشت بر پایه امواج صوتی را شناسایی کرد که از این امواج برای معرفی خطوط نشانه انگشت و بسط دادن قفل گوشی کاربرد می‌شود. این کمپانی اعلام کرد که فناوری موردنظر سریع‌تر و ایمن‌تر از سیستم تشخیص چهره شرکت‌هایی همانند سامسونگ و دیگر تکنولوژی‌های نشانه انگشت زیر نمایشگر بر پایه سنسورهای اپتیکال است که در ریشه-بن-بیخ برای این شغل از نشان انگشت کاربر عکس می‌گیرند.

 

سامسونگ هم برای گوشی‌های گلکسی اس ۱۰ و گلکسی نوت ۱۰ تصمیم گرفت از این فناوری سهم ببرد. به همین خاطر در این گوشی‌ها سایر شاهد حسگر نشانه انگشت فیزیکی نبودیم و وانگهی سامسونگ اسکنر مربوط به عنبیه چشم را هم حذف کرد.

 

 اخبار تکنولوژی ,خبرهای تکنولوژی,حسگر نشانه انگشت
اما حسگر اثر انگشت پایین نمایشگر کوالکام که از امواج صوتی کاربرد می‌کند، نتوانست به طور کامل وعده‌های ارائه شده را پژوهشگر کند. در همان زمان، کارشناسان ذیل بودن سرعت این حسگر و کاستی پیمان دادن انگشت در مکان دقیق را مطرح کردند. حتی در ماه اکتبر، یک زن انگلیسی اعلام کرد که صرفا با به کارگیری محافظ نمایشگر ارزان‌قیمت می‌توان حسگر گلکسی اس ۱۰ را دور زد. سامسونگ و کوالکام سپس با همکاری یکدیگر توانستند یک آپدیت نرم‌افزاری برای این مشکل ارائه کنند.
جدیدترین و بهترین پاوربانک ها با قیمت عالی
مشاوره آنلاین پزشکی بدون صرف موعد انتظار

 

کوالکام دو ماه بعد نسخه جدیدی از این فناوری به اسم ۳D Sonic Max را شناسایی کرد. منطقه شناسایی این تکنولوژی ۱۷ مساوی بزرگ‌تر از دودمان قبلی است که این یعنی کاربران می‌توانند برای قرار دادن انگشت خود از ناحیه بسیار بزرگ‌تری سهم ببرد. وانگهی سازندگان می‌توانند قابلیت معرفی دو انگشت را برای بسط دادن قفل گوشی عملی کنند که امنیت این فرایند را لغایت حد زیادی افزایش می‌دهد. اگرچه این سنسور بسیار بزرگ‌تر شده، اما سریع‌تر از نسل پیشین خود نیست و همین موضوع هم اعتراضات زیادی به همراه داشته است. در پایان باید خاطرنشان کنیم گوشی‌های گلکسی اس ۲۰ سامسونگ از همین فناوری برای حسگر اثر انگشت پایین نمایشگر کاربرد می‌کنند.

منبع:  https://www.beytoote.com/computer/technews/tnews11051156.html

  • aram212 kala

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی