اجرای برنامه های اندروید روی ویندوز

اجرای برنامه‌های اندروید روی ویندوز
مجموعه: متفرقه اینترنت و کامپیوتر


نرم افزار اجرای برنامه های اندروید در کامپیوتر

نرم افزار شبیه سازی اندروید روی ویندوز



شاید برای برخی عجیب باشد که با وجود تنوع گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی، کسی بخواهد نرم‌افزارها یا بازی‌های این سیستم‌عامل را روی کامپیوتر و ویندوز اجرا کند، ولی دلایل مختلفی را برای این کار می‌توان برشمرد: اجرای بازی‌های سنگین بدون نیاز به گوشی سطح بالا، صفحه‌ بزرگ‌تر مانیتور در مقابل فضای کوچک صفحه‌ گوشی یا تبلت، استفاده از ماوس و کیبورد برای کاربری راحت‌تر و حتی آزمایش سریع نرم‌افزارها برای توسعه‌دهندگان.



بر این اساس، کاربران زیادی کنجکاوند بدانند چه راهکارهایی برای اجرای برنامه‌‌های اندروید در کامپیوترهای شخصی و ویندوز وجود دارد؟ در این مطلب تعدادی از بهترین این روش‌ها را شرح می‌دهیم.



محیط داخلی بلواستکس بر اساس اندروید 5 (آبنبات چوبی) طراحی شده و استفاده از tabها برای اجرای چند برنامه‌ همزمان، کاربری آن را بسیار بالا برده است. همچنین با تعبیه‌ پلی‌استور گوگل در این شبیه‌ساز، اپ‌ها براحتی و بدون دردسر قابل دانلود و نصب هستند. از دیگر ویژگی‌های بلواستکس می‌توان به دکمه‌های خاصی برای آپلود فایل نصبی یک برنامه (APK)، گرفتن اسکرین‌شات و حتی تکان‌دادن دستگاه اشاره کرد!


Remix OS Player

شبیه‌ساز دیگری که با قدرت می‌تواند برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی را روی ویندوز اجرا کند، Remix OS Player است که توسط شرکت Jide توسعه یافته است.

این نرم‌افزار، نسخه‌ جدیدتری از اندروید (مارشمالو) را به نسبت بلواستکس شبیه‌سازی می‌کند و مانند آن داخل خود پلی‌استور را برای دانلود و نصب اپ‌ها قرار داده است.



Remix OS Player هم بیشتر بر اساس اجرای بازی‌ها توسعه یافته است و به کاربر اجازه می‌دهد با نگه داشتن دکمه‌های کیبورد به‌جای حرکات روی صفحه‌ لمسی، بازی را با لذت بیشتری انجام دهد! این شبیه‌ساز همچنین امکان اجرای چند بازی یا برنامه را به‌صورت همزمان دارد.



منبع : https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/android-apps2-windows.html

کلمات کلیدی

مفاهیم اولیه سئو

پنجشنبه, ۲۲ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۳۰ ق.ظ

در این نوشتار منظور داریم با مفاهیم اولیه سئو آشنا شویم. مفاهیمی که به شما کمک می کند دیدن جامعی نسبت به سئو پیدا کنید. این نوشتار به درد اشخصی می خورد که درباره سئو اطلاعات زیادی ندارند و منظور آشنایی با این زمینه در ۳۰ دقیقه را دارند. شما با احضار این نوشتار با مفاهیم اولیه سئو آشنا خواهید شد.

ما در نوشتار مفاهیم اولیه سئو به سوالات پایین پاسخ خواهیم داد:

آیا لغایت کنون با مفهوم سئو آشنا شده اید؟
اصلا سئو چیست و به چه دردی می خورد؟
انواع سئو از نظر اجرا کدامند؟
چگونه سایت خویش را سئو کنیم؟
ما در این مقاله قصد داریم ادب ابتدایی را برای شما در مقوله سئو آموزش دهیم. البته من سئوکارانی را می شناسم که خیلی از موضوعات پیش و پا افتاده را یادشان رفته، پس اگر شما جزء فراموش کارانید می توانید با مفتوح مطالعه این نوشتار ادب خود را تکمیل کنید.

خب بریم سراغ سوالاتی که در بالا مطرح شد!

 مبانی سئو را یاد بگیرید

مفاهیم اولیه سئو

سئو چیست؟
سئو (به انگلیسی SEO مخفف Search Engine optimization ) در مفهوم به معنای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است. هدف از موتور جستجو سایتهایی مشابه گوگل، یاهو، بینگ و … است که شما بدست آن خدمات و محصولات و سوالات خود را سرچ می کنید. قصد از بهینه سازی سایت برای موتور جستجو این است که با توجه به معیارهای موتور جستجو و ارزش گذاری های آنها، سایت خویش را استاندارد کنیم.

توضیح دیگری که درباره سئو می توان داد این است که سئو دربرگیرنده دودمان عملیاتی است که در آن کوشش می شود با زومینگ

برای چه سایت خویش را سئو کنیم؟
کسب و کارها به هدف کسب جایگاه بهتر در موتورهای جستجو سایت خود را سئو می کنند! یعنی چه؟ بگذارید با یک مثال ساده به شما این روند را اثر دهیم: فرض کنید شما به تعقیب شرکتی می گردید که خدمات دیجیتال مارکتینگ انجام دهد. در اینترنت جستجو کنید : ” کمپانی دیجیتال مارکتینگ ” ، می بینید در صفحه نخست گوگل نتایجی به شما نمایش دیتا می شود، بی گمان وبسایتهایی که در صفحه نخست و لینک های نخست هستند با این واژه اغلب ورودی خواهند گرفت. این وبسایتها حتما بر روی این واژه سئو کار کردند لغایت به این جایگاه رسیدند.

مقاله مفاهیم اولیه سئو - جستجو شرکت دیجیتال مارکتینگ در گوگل

شما هم اگر می خواهید در صفحه نخست گوگل باشید باید سایت خویش را سئو کنید.

  • aram212 kala

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی