اجرای برنامه های اندروید روی ویندوز

اجرای برنامه‌های اندروید روی ویندوز
مجموعه: متفرقه اینترنت و کامپیوتر


نرم افزار اجرای برنامه های اندروید در کامپیوتر

نرم افزار شبیه سازی اندروید روی ویندوز



شاید برای برخی عجیب باشد که با وجود تنوع گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی، کسی بخواهد نرم‌افزارها یا بازی‌های این سیستم‌عامل را روی کامپیوتر و ویندوز اجرا کند، ولی دلایل مختلفی را برای این کار می‌توان برشمرد: اجرای بازی‌های سنگین بدون نیاز به گوشی سطح بالا، صفحه‌ بزرگ‌تر مانیتور در مقابل فضای کوچک صفحه‌ گوشی یا تبلت، استفاده از ماوس و کیبورد برای کاربری راحت‌تر و حتی آزمایش سریع نرم‌افزارها برای توسعه‌دهندگان.



بر این اساس، کاربران زیادی کنجکاوند بدانند چه راهکارهایی برای اجرای برنامه‌‌های اندروید در کامپیوترهای شخصی و ویندوز وجود دارد؟ در این مطلب تعدادی از بهترین این روش‌ها را شرح می‌دهیم.



محیط داخلی بلواستکس بر اساس اندروید 5 (آبنبات چوبی) طراحی شده و استفاده از tabها برای اجرای چند برنامه‌ همزمان، کاربری آن را بسیار بالا برده است. همچنین با تعبیه‌ پلی‌استور گوگل در این شبیه‌ساز، اپ‌ها براحتی و بدون دردسر قابل دانلود و نصب هستند. از دیگر ویژگی‌های بلواستکس می‌توان به دکمه‌های خاصی برای آپلود فایل نصبی یک برنامه (APK)، گرفتن اسکرین‌شات و حتی تکان‌دادن دستگاه اشاره کرد!


Remix OS Player

شبیه‌ساز دیگری که با قدرت می‌تواند برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی را روی ویندوز اجرا کند، Remix OS Player است که توسط شرکت Jide توسعه یافته است.

این نرم‌افزار، نسخه‌ جدیدتری از اندروید (مارشمالو) را به نسبت بلواستکس شبیه‌سازی می‌کند و مانند آن داخل خود پلی‌استور را برای دانلود و نصب اپ‌ها قرار داده است.



Remix OS Player هم بیشتر بر اساس اجرای بازی‌ها توسعه یافته است و به کاربر اجازه می‌دهد با نگه داشتن دکمه‌های کیبورد به‌جای حرکات روی صفحه‌ لمسی، بازی را با لذت بیشتری انجام دهد! این شبیه‌ساز همچنین امکان اجرای چند بازی یا برنامه را به‌صورت همزمان دارد.



منبع : https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/android-apps2-windows.html

کلمات کلیدی

روز اول از اختتامیه دوازدهمین دوره جشنواره وب و موبایل ایران برگزار شد و در آن برندگان رشته‌های مختلف اعلام شدند. این جشنواره با سخنرانی بنیانگذاران رویداد و دبیران اجرایی آن برگزار شد و برای اولین بار از هیچ مقام دولتی برای سخنرانی در جشنواره دعوت بعمل نیامده بود.

 

«رضا الفت نسب» با اشاره به این موضوع که کسب‌وکارهای اینترنتی به موارد مختلفی از جمله فساد و گرانفروشی متهم شده‌اند اعلام کرد تا چه زمانی باید این اتهام‌ها را پذیرفت؟ او با تاکید بر این موضوع که هیچ دیواری کوتاه‌تر از کسب‌وکارهای مجازی وجود ندارد گفت:

«دولت وعده می دهد، مجلس جلسه می گذارد، شورای مجازی، مرکز توسعه تجارت و چه و چه تلاش میکنند اما چرا خروجی درستی حاصل نمی شود؟ بیش از 16 نهاد به صورت مستقیم برای کسب وکارهای آنلاین تعیین تکلیف می کنند اما زمان بروز مشکلات صدایی از کسی در نمی آِید! هر روز یک طرح یک حرف یک شیوه یک دستورالعمل.»

او تاکید دارد این دوره از جشنواره با رویداد هفت شهر سعی کرده تا اکوسیستم را به خارج از تهران منتقل کنند: «اقدامی اندک ولی تاثیر گذار که با همکاری و همراهی تعداد زیادی از همکارانمان در تهران و شهرستان ها و همچنین مدیران کسب و کارهای بزرگ ایجاد شد.»

 

«شایان شلیله» هم بنیان گذار جشنواره وب و موبایل نیز در جریان این رویداد ابتدا سعی کرد به انتقادات اخیر در خصوص روند داوری جشنواره بپردازد و تاکید کرد که داوری در این جشنواره به صورت شورایی انجام می‌شود تا نتیجه‌گیری بهتری صورت بگیرد:

«سال ۹۰ نزدیک به ۳۸ داور داشتیم که برای انتخاب سایت‌ها کمک می‌کردند. سال‌های بعد تعداد داوران بیشتر شد. سال ۹۱ بود که وبسایتی را برای ثبت کردن آثار راه انداختیم. در ادامه تصمیم گرفتیم سایتی را برای رای دادن به آثار جشنواره راه بیاندازیم. بعد از مدتی دیدم که برخی از این سایت‌ها فیلتر یا قالب‌های کپی هستند. از طرفی امتیاز دادن به سایت‌ها توسط چند نفر کار سختی بود به همین دلیل تصمیم گرفتیم شورای داوری متشکل از افراد متخصص طراحی و برنامه نویسی سایت تشکیل دهیم.»

 

«میلاد احرام‌پوش» بنیانگذار جشنواره وب و موبایل نیز با اعلام اینکه شعار آنها این است که ایران فقط تهران نیست تاکید کرد: «سال گذشته سعی کردیم به هفت شهر از جمله شیراز، اصفهان، مشهد، رشت، قزوین، بابل و یزد سفر کنیم و با خیلی از علاقمندانی که دوست دارند در استارتاپ‌ها فعالیت کنند جلسه داشته باشیم که امروز شاهد مهمانانی هستیم که از نقاط دور به این جشنواره آمده‌اند و امیدواریم هر ساله پیشرفت چشمگیری داشته باشیم.»

گفتنیست در حاشیه جشنواره یک نمایشگاه با حضور استارتاپ های داخلی در حال برگزاری است.

 

لیست برندگان دوازدهمین دوره جشنواره وب و موبایل، که در روز اول اعلام شدند به شرح زیر است:

گروه انقلاب اسلامی:

برگزیده: انتشارات سوره مهر

گروه ویژه واقعیت افزوده

برگزیده: پیشتازان شبیه ساز اوستا

گروه ویژه هوش مصنوعی

پردازش هوشمند ترگمان

اینترنت اشیا

برگزیده: رابران اینترنت اشیا

دین و معارف

برگزیده: کتابخانه مرکزی الفبا

اپلیکیشن: راهنای زایر ارعین

کامپیوتر و موبایل و تکنولوژی

برگزیده: وبسایت یوکد

خدمات شخصی و منزل

برگزیده: آچاره

برنده مردمی: آچارباز

زیرساخت ابری و هاستینگ

وبسایت: ابر آروان

برنده مردمی: ایران سرور

خدمات مربوط به کسب و کارها

وبسایت: رایچت

اپلیکیشن: نوبتی

برنده مردمی: شهر هوشمند پایدار

حمل و نقل آنلاین

برگزیده: اپلییکشن نشان

جایزه مردمی: تاکسی ۳۶۰

وبسایت و اپلیکیشن خبری و خبرگزاری

وبسایت: car.ir

اپلیکیشن: مجله اینترنتی برترین ها

سبک زندگی

اپلیکیشن برگزیده: اپلیکیشن کاناپه

وبسایت برگزیده: وبسایت چطور

محیط زیست

برگزیده: وبسایت باغ شیشه ای

برنده مردمی: انجمن حمایت از حیوانات و محیط زیست

کسب و کار و مدیریت تجارت

برگزیده: شبکه اطلاع رسانی طلا و سکه و ارز

برنده مردمی: شبکه اطلاع رسانی طلا و سکه و ارز

ورزش و تندرستی

برگزیده وبسایت: ورزش ۳

برگزیده اپلیکیشن: طرفداری

کتاب و علم و دانش

برگزیده: فست دیکشنری

برنده مردمی: فست دیکشری

گردشگری و سفر

برگزیده: همگردی

برنده مردمی: ماجراجوهای ایرانی

بخش وبسایت‌های خانواده و کودک

برگزیده: وبسایت نی نی بان

برنده مردمی: اتل متل توتوله

بخش خیریه و خدمات اجتماعی

برگزیده: وبسایت خانه‌ای بی

برنده مردمی: وبسایت و اپلیکیشن سایه

برندگان سایر گروه‌ها در روز دوم اختتامیه یعنی جمعه ۲۵ بهمن ماه معرفی می‌شوند. این مطلب پس از اعلام سایر برندگان، به روز رسانی می‌شود.

  • aram212 kala

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی