اجرای برنامه های اندروید روی ویندوز

اجرای برنامه‌های اندروید روی ویندوز
مجموعه: متفرقه اینترنت و کامپیوتر


نرم افزار اجرای برنامه های اندروید در کامپیوتر

نرم افزار شبیه سازی اندروید روی ویندوز



شاید برای برخی عجیب باشد که با وجود تنوع گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی، کسی بخواهد نرم‌افزارها یا بازی‌های این سیستم‌عامل را روی کامپیوتر و ویندوز اجرا کند، ولی دلایل مختلفی را برای این کار می‌توان برشمرد: اجرای بازی‌های سنگین بدون نیاز به گوشی سطح بالا، صفحه‌ بزرگ‌تر مانیتور در مقابل فضای کوچک صفحه‌ گوشی یا تبلت، استفاده از ماوس و کیبورد برای کاربری راحت‌تر و حتی آزمایش سریع نرم‌افزارها برای توسعه‌دهندگان.



بر این اساس، کاربران زیادی کنجکاوند بدانند چه راهکارهایی برای اجرای برنامه‌‌های اندروید در کامپیوترهای شخصی و ویندوز وجود دارد؟ در این مطلب تعدادی از بهترین این روش‌ها را شرح می‌دهیم.



محیط داخلی بلواستکس بر اساس اندروید 5 (آبنبات چوبی) طراحی شده و استفاده از tabها برای اجرای چند برنامه‌ همزمان، کاربری آن را بسیار بالا برده است. همچنین با تعبیه‌ پلی‌استور گوگل در این شبیه‌ساز، اپ‌ها براحتی و بدون دردسر قابل دانلود و نصب هستند. از دیگر ویژگی‌های بلواستکس می‌توان به دکمه‌های خاصی برای آپلود فایل نصبی یک برنامه (APK)، گرفتن اسکرین‌شات و حتی تکان‌دادن دستگاه اشاره کرد!


Remix OS Player

شبیه‌ساز دیگری که با قدرت می‌تواند برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی را روی ویندوز اجرا کند، Remix OS Player است که توسط شرکت Jide توسعه یافته است.

این نرم‌افزار، نسخه‌ جدیدتری از اندروید (مارشمالو) را به نسبت بلواستکس شبیه‌سازی می‌کند و مانند آن داخل خود پلی‌استور را برای دانلود و نصب اپ‌ها قرار داده است.



Remix OS Player هم بیشتر بر اساس اجرای بازی‌ها توسعه یافته است و به کاربر اجازه می‌دهد با نگه داشتن دکمه‌های کیبورد به‌جای حرکات روی صفحه‌ لمسی، بازی را با لذت بیشتری انجام دهد! این شبیه‌ساز همچنین امکان اجرای چند بازی یا برنامه را به‌صورت همزمان دارد.



منبع : https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/android-apps2-windows.html

کلمات کلیدی

دامنه دات کام برخی سایت‌های ایرانی توسط سرویس دهنده بین‌المللی آنها به علت تحریم‌های آمریکا علیه ایران مسدود شده است. پس از سایت آپارات و سپس بانک سامان، آخرین قربانی این اقدام، خبرگزاری فارس بوده که دامنه با پسوند دات کام آن دیروز از دسترس خارج شد.

عصر دیروز بود که خبرگزاری فارس با رتبه ۱۲ الکسا در ایران اعلام کرد سایت آنها به خاطر تحریم‌های آمریکایی مسدود شده است. مسدودسازی فارس به گفته شرکت سرویس‌دهنده بین‌المللی آنها به خاطر دستورالعمل مقرر شده توسط دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (اوفک) و قرار گرفتن این خبرگزاری در فهرست SDN عنوان شده است.

 

«سجاد بنابی»، نایب رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت، در گفتگو با دیجیاتو اعلام می‌کند که این اتفاق از دو سه الی سال پیش، چندین بار گریبانگیر سایت‌های ایرانی شده و اتفاق تازه‌ای نیست و در برابر آن راهکار وجود دارد. بنابی می‌گوید که دامنه‌های دات کام را یک سری رجیستر کننده بین‌المللی به ثبت می‌رسانند که بعضی از آنها آمریکایی هستند ولی شرکت‌هایی که در کشورهای دیگر مستقر هستند، هم وجود دارد:

«سایت‌ها به این دلیل دچار مشکل شده‌اند که از یک رجیستر کننده آمریکایی دامین را خریداری کرده‌اند. قوانین تحریم‌ها این موضوع را می‌گوید که هیچ موجودیت آمریکایی حق ندارد با ایرانیان کار کند و به آنها سرویس دهد. دلیل مشکل نیز همین است. پیش‌تر هم شرکت آمریکایی دیجیتال اوشن مشکلی مشابه را برای هاست‌های ایرانی به وجود آورده بود و این‌ سنگ‌اندازی‌ها مساله تازه‌ای نیست.»

بنابی می‌گوید این شرکت‌ها به خیال خود کار قانونی را انجام می‌دهند، ولی او با محکوم کردن این اقدامات می‌گوید شرکت‌ها و کسب‌وکارهای ایرانی باید هوشیارتر عمل کنند تا با این مشکلات روبرو نشوند. او می‌گوید که پیش‌تر مرکز ماهر نیز به کسب‌وکارها توصیه کرده بود که رجیستر خود را از شرکت‌های آمریکایی خارج کنند و به سمت شرکت‌های اروپایی بروند تا مبادا به مشکل بخورند.

بنابی رجیسترهای شرکت‌های اروپایی و آسیایی را راه‌حل مقابله با این موضوع می‌داند و می‌گوید آپارات که چندی پیش بسته شد هم همین اقدام را انجام داد و آنها به خبرگزاری فارس نیز توصیه کرده‌اند تا اقدامی مشابه را انجام دهد: «در داخل کشور یک ریدایرکت صورت گرفته و به زودی مشکل فارس نیوز برای اینترنت جهانی نیز حل خواهد شد چرا که رجیستر این سایت با یک شرکت اروپایی انجام خواهد گرفت.»

 

او در پاسخ به این سوال که آیا آمریکا نمی‌تواند به این شرکت‌ها برای عدم همکاری با ایران فشار بیاورد گفت: «این اتفاق در حالت کلی در تمام بازارها امکان رخ دادن دارد؛ خرید هر کالایی از کشور هند هم می‌تواند به این مشکل بخورد. ما تصورمان اینست که سایت‌هایی که مسدود می‌شوند از طریق گزارش‌های ایرانیان ضد ایرانی آنسوی مرزها به نهادهای آمریکایی معرفی می‌شوند.»

 

منبع:

https://digiato.com/article/2020/01/25/%d9%85%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%b3%d8%aa%d9%87-%d8%b4%d8%af%d9%86-%d8%af%d8%a7%d9%85%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%aa%e2%80%8c%da%a9%d8%a7%d9%85-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa%e2%80%8c%d9%87/

  • aram212 kala

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی