اجرای برنامه های اندروید روی ویندوز

اجرای برنامه‌های اندروید روی ویندوز
مجموعه: متفرقه اینترنت و کامپیوتر


نرم افزار اجرای برنامه های اندروید در کامپیوتر

نرم افزار شبیه سازی اندروید روی ویندوز



شاید برای برخی عجیب باشد که با وجود تنوع گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی، کسی بخواهد نرم‌افزارها یا بازی‌های این سیستم‌عامل را روی کامپیوتر و ویندوز اجرا کند، ولی دلایل مختلفی را برای این کار می‌توان برشمرد: اجرای بازی‌های سنگین بدون نیاز به گوشی سطح بالا، صفحه‌ بزرگ‌تر مانیتور در مقابل فضای کوچک صفحه‌ گوشی یا تبلت، استفاده از ماوس و کیبورد برای کاربری راحت‌تر و حتی آزمایش سریع نرم‌افزارها برای توسعه‌دهندگان.



بر این اساس، کاربران زیادی کنجکاوند بدانند چه راهکارهایی برای اجرای برنامه‌‌های اندروید در کامپیوترهای شخصی و ویندوز وجود دارد؟ در این مطلب تعدادی از بهترین این روش‌ها را شرح می‌دهیم.



محیط داخلی بلواستکس بر اساس اندروید 5 (آبنبات چوبی) طراحی شده و استفاده از tabها برای اجرای چند برنامه‌ همزمان، کاربری آن را بسیار بالا برده است. همچنین با تعبیه‌ پلی‌استور گوگل در این شبیه‌ساز، اپ‌ها براحتی و بدون دردسر قابل دانلود و نصب هستند. از دیگر ویژگی‌های بلواستکس می‌توان به دکمه‌های خاصی برای آپلود فایل نصبی یک برنامه (APK)، گرفتن اسکرین‌شات و حتی تکان‌دادن دستگاه اشاره کرد!


Remix OS Player

شبیه‌ساز دیگری که با قدرت می‌تواند برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی را روی ویندوز اجرا کند، Remix OS Player است که توسط شرکت Jide توسعه یافته است.

این نرم‌افزار، نسخه‌ جدیدتری از اندروید (مارشمالو) را به نسبت بلواستکس شبیه‌سازی می‌کند و مانند آن داخل خود پلی‌استور را برای دانلود و نصب اپ‌ها قرار داده است.



Remix OS Player هم بیشتر بر اساس اجرای بازی‌ها توسعه یافته است و به کاربر اجازه می‌دهد با نگه داشتن دکمه‌های کیبورد به‌جای حرکات روی صفحه‌ لمسی، بازی را با لذت بیشتری انجام دهد! این شبیه‌ساز همچنین امکان اجرای چند بازی یا برنامه را به‌صورت همزمان دارد.



منبع : https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/android-apps2-windows.html

کلمات کلیدی

مدیاتک چند روز پس از معرفی تراشه میان رده 5G از چیپست هلیو G70 رونمایی کرد که قابلیت گیمینگ را به گوشی های اقتصادی و میان رده های ارزان‌قیمت می آورد.

هلیو G70 مثل سری هلیو G90 بر پایه لیتوگرافی ۱۲ نانومتری طراحی شده اما از نظر منابع محاسباتی در یک رده پایین تر قرار می گیرد. این چیپست از ۲ هسته کورتکس-A75 با سرعت کلاک ۲ گیگاهرتز و ۶ هسته A55 با کلاک ۱.۷ گیگاهرتز بهره می برد. G90 هم ساختاری مشابه دارد با این تفاوت که هسته های A76  آن نسبت به A75 در کلاک مشابه سرعت بیشتری دارند.

توانایی این تراشه در پشتیانی از رم ۸ گیگابایتی LPDDR4x تحسین برانگیز است اما بعید است در گوشی های مجهز به آن شاهد چنین ظرفیتی باشیم. این تراشه تنها از یک eMMC 5.1 پشتیبانی می کند، بنابرین در دستگاه های مجهز به هلیو G70 خبری از حافظه سریع UFS نخواهد بود.

 

چیپست هلیو G70

چیپست جدید مدیاتک از نظر گرافیکی به Mali-G52 2EEMC2 مجهز شده که روی فرکانس ۸۲۰ مگاهرتز عمل می کند. پشتیبانی از نمایشگر به رزولوشن 1080p و نسبت تصویر کشیده ۲۱ به ۹ محدود خواهد بود که البته برای گوشی های  اقتصادی کفایت می کند.

قابلیت CorePilot با کنترل سرعت کلاک پردازنده و پردازشگر گرافیکی مسئولیت ارائه عملکرد با ثبات حتی در طول اجرای برنامه های سنگین مثل بازی را بر عهده دارد. ویژگی Voice on Wakeup هم امکان استفاده از دستیار صوتی با حداقل مصرف باتری را فراهم می سازد.

موتور پردازش تصویر یا ISP چیپست هلیو G70 با یک سنسور ۴۸ مگاپیکسلی (کواد بایر) یا دو سنسور ۱۶ مگاپیکسلی (دومی از نوع الترا واید، تله، ماکرو و غیره) سازگاری دارد. نقشه برداری سنجش عمق را می توان به صورت سخت افزاری محاسبه کرد و وظایف هوش مصنوعی هم از طریق NeuroPilot پیاده سازی می شوند. یکی از مواردی که استفاده از تراشه مذکور را در میان رده ها محدود می سازد، فیلمبرداری 1080p با حداکثر نرخ ۶۰ فریم در ثانیه است.

قابلیت های ارتباطی هم شامل 4G VoLTE دوگانه با سرعت ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه، وای فای ۵ و بلوتوث ۵.۰ می شود. به گفته رسانه های چینی چیپست هلیو G70 در گوشی های با رده قیمتی حدود ۱۴۵ دلار بکار خواهد رفت.

 

  • aram212 kala

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی