اجرای برنامه های اندروید روی ویندوز

اجرای برنامه‌های اندروید روی ویندوز
مجموعه: متفرقه اینترنت و کامپیوتر


نرم افزار اجرای برنامه های اندروید در کامپیوتر

نرم افزار شبیه سازی اندروید روی ویندوز



شاید برای برخی عجیب باشد که با وجود تنوع گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی، کسی بخواهد نرم‌افزارها یا بازی‌های این سیستم‌عامل را روی کامپیوتر و ویندوز اجرا کند، ولی دلایل مختلفی را برای این کار می‌توان برشمرد: اجرای بازی‌های سنگین بدون نیاز به گوشی سطح بالا، صفحه‌ بزرگ‌تر مانیتور در مقابل فضای کوچک صفحه‌ گوشی یا تبلت، استفاده از ماوس و کیبورد برای کاربری راحت‌تر و حتی آزمایش سریع نرم‌افزارها برای توسعه‌دهندگان.



بر این اساس، کاربران زیادی کنجکاوند بدانند چه راهکارهایی برای اجرای برنامه‌‌های اندروید در کامپیوترهای شخصی و ویندوز وجود دارد؟ در این مطلب تعدادی از بهترین این روش‌ها را شرح می‌دهیم.



محیط داخلی بلواستکس بر اساس اندروید 5 (آبنبات چوبی) طراحی شده و استفاده از tabها برای اجرای چند برنامه‌ همزمان، کاربری آن را بسیار بالا برده است. همچنین با تعبیه‌ پلی‌استور گوگل در این شبیه‌ساز، اپ‌ها براحتی و بدون دردسر قابل دانلود و نصب هستند. از دیگر ویژگی‌های بلواستکس می‌توان به دکمه‌های خاصی برای آپلود فایل نصبی یک برنامه (APK)، گرفتن اسکرین‌شات و حتی تکان‌دادن دستگاه اشاره کرد!


Remix OS Player

شبیه‌ساز دیگری که با قدرت می‌تواند برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی را روی ویندوز اجرا کند، Remix OS Player است که توسط شرکت Jide توسعه یافته است.

این نرم‌افزار، نسخه‌ جدیدتری از اندروید (مارشمالو) را به نسبت بلواستکس شبیه‌سازی می‌کند و مانند آن داخل خود پلی‌استور را برای دانلود و نصب اپ‌ها قرار داده است.



Remix OS Player هم بیشتر بر اساس اجرای بازی‌ها توسعه یافته است و به کاربر اجازه می‌دهد با نگه داشتن دکمه‌های کیبورد به‌جای حرکات روی صفحه‌ لمسی، بازی را با لذت بیشتری انجام دهد! این شبیه‌ساز همچنین امکان اجرای چند بازی یا برنامه را به‌صورت همزمان دارد.



منبع : https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/android-apps2-windows.html

کلمات کلیدی

آخرین محصولی که ایسوس در نمایشگاه CES معرفی کرد، ماوس گیمینگ ROG چاکرام است. این ماوس قابلیت‌های شخصی‌سازی متعدد را در کنار چند ایده نوآورانه و جالب در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

ماوس ROG چاکرام با هدف شخصی‌سازی و انعطاف‌پذیری معرفی شده است و احتمال می‌رود که علاوه بر گیمرها، کاربران دیگر هم از آن استفاده کنند. از همین رو مهم‌ترین ویژگی این ماوس، افزونه آنالوگ آن است که جایی در زیر شست دست را قرار می‌گیرد. این افزونه عملا یک کنترلر آنالوگ درست و درمان ۴ جهته است که معمولا در کنترلرهای کنسول‌های خانگی می‌بینیم.

ایسوس یکی از روش‌های احتمالی استفاده از این کنترلر آنالوگ را در برنامه شبیه‌ساز پرواز مایکروسافت می‌داند که به کمک آن کاربر می‌تواند اطراف خود را ببیند. همچنین می‌توان آن را طوری برنامه‌ریزی کرد که مانند کلید‌های ۴ جهته عمل کند. برای مثال می‌توان در بازی‌های اول شخص از کنترلر برای انتخاب اسلحه‌های مختلف استفاده کرد.

 

ROG چاکرام

ویژگی دیگر ماوس ROG چاکرام پشتیبانی از شارژ بی سیم است. البته ایسوس برخلاف دیگر همتایان خود عمل کرده و از استاندارد چی (Qi) در این ماوس بهره برده است. در نتیجه می‌توانید این ماوس را با هر پد شارژ بی سیمی که در خانه دارید، شارژ کنید. راه‌های ارتباطی ماوس ROG چاکرام نیز متشکل از بلوتوث و تکنولوژی RF است. همچنین می‌توانید این ماوس را از طریق پورت USB-C نیز به کامپیوتر خود متصل کنید.

ایسوس می‌گوید با هر بار شارژ، این ماوس تا ۷۹ ساعت از استفاده مدام پشتیبانی می‌کند. یکی دیگر از ویژگی‌های ماوس ROG چاکرام، پشتیبانی از ۱۶ هزار DPI است که به کمک یک دکمه در زیر ماوس، به سرعت می‌توانید با غربیلک وسط، در چند ثانیه آن را روی عدد دلخواه خود تنظیم کنید.

شخصی‌سازی‌های این ماوس به اینجا ختم نمی‌شود. ایسوس بدنه این ماوس را به گونه‌ای طراحی کرده که بخشی از آن به کمک آهن‌ربا به هم متصل شده و کاربر می‌تواند آن را تعویض کند. همچنین لوگوی ROG نیز قابل تعویض است تا گیمرهای حرفه‌ای از لوگوی شخصی خود استفاده کنند. ماوس ROG چاکرام از اواخر ماه جاری و با قیمت ۱۵۰ دلار به بازار عرضه خواهد شد.

  • aram212 kala

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی