اجرای برنامه های اندروید روی ویندوز

اجرای برنامه‌های اندروید روی ویندوز
مجموعه: متفرقه اینترنت و کامپیوتر


نرم افزار اجرای برنامه های اندروید در کامپیوتر

نرم افزار شبیه سازی اندروید روی ویندوز



شاید برای برخی عجیب باشد که با وجود تنوع گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی، کسی بخواهد نرم‌افزارها یا بازی‌های این سیستم‌عامل را روی کامپیوتر و ویندوز اجرا کند، ولی دلایل مختلفی را برای این کار می‌توان برشمرد: اجرای بازی‌های سنگین بدون نیاز به گوشی سطح بالا، صفحه‌ بزرگ‌تر مانیتور در مقابل فضای کوچک صفحه‌ گوشی یا تبلت، استفاده از ماوس و کیبورد برای کاربری راحت‌تر و حتی آزمایش سریع نرم‌افزارها برای توسعه‌دهندگان.



بر این اساس، کاربران زیادی کنجکاوند بدانند چه راهکارهایی برای اجرای برنامه‌‌های اندروید در کامپیوترهای شخصی و ویندوز وجود دارد؟ در این مطلب تعدادی از بهترین این روش‌ها را شرح می‌دهیم.



محیط داخلی بلواستکس بر اساس اندروید 5 (آبنبات چوبی) طراحی شده و استفاده از tabها برای اجرای چند برنامه‌ همزمان، کاربری آن را بسیار بالا برده است. همچنین با تعبیه‌ پلی‌استور گوگل در این شبیه‌ساز، اپ‌ها براحتی و بدون دردسر قابل دانلود و نصب هستند. از دیگر ویژگی‌های بلواستکس می‌توان به دکمه‌های خاصی برای آپلود فایل نصبی یک برنامه (APK)، گرفتن اسکرین‌شات و حتی تکان‌دادن دستگاه اشاره کرد!


Remix OS Player

شبیه‌ساز دیگری که با قدرت می‌تواند برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی را روی ویندوز اجرا کند، Remix OS Player است که توسط شرکت Jide توسعه یافته است.

این نرم‌افزار، نسخه‌ جدیدتری از اندروید (مارشمالو) را به نسبت بلواستکس شبیه‌سازی می‌کند و مانند آن داخل خود پلی‌استور را برای دانلود و نصب اپ‌ها قرار داده است.



Remix OS Player هم بیشتر بر اساس اجرای بازی‌ها توسعه یافته است و به کاربر اجازه می‌دهد با نگه داشتن دکمه‌های کیبورد به‌جای حرکات روی صفحه‌ لمسی، بازی را با لذت بیشتری انجام دهد! این شبیه‌ساز همچنین امکان اجرای چند بازی یا برنامه را به‌صورت همزمان دارد.



منبع : https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/android-apps2-windows.html

کلمات کلیدی

کمپانی مدیاتک به فاصله کوتاهی پس از اعلام خبر همکاری خود با اینتل، رسماً از خانواده چیپست های جدید خود به نام «دیمنسیتی» (Dimensity) با قابلیت پشتیبانی از 5G رونمایی کرد.

اولین چیپست خانواده دیمنسیتی، Dimensity 1000 5G نام دارد و با فناوری لیتوگرافی 7 نانومتری تولید شده است. به گفته مدیاتک چیپست های دیمنسیتی بهینه ترین مصرف انرژی 5G را در بین تمام چیپست های موبایلی دارند.

فناوری 5G به شکل یکپارچه در چیپست Dimensity 1000 5G قرار گرفته و همین عامل باعث شده تا این محصول نسبت به چیپست هایی که مودم 5G آنها را همراهی می کنند، فضای کمتری را اشغال کرده و اولین تراشه ای است که همزمان از دو سیمکارت 5G پشتیبانی می کند.

 

چیپست Dimensity 1000 5G

چیپست Dimensity 1000 5G به واسطه فعالیت در فرکانس های زیر 6 گیگاهرتز، سرعت دانلود حداکثر 4.7 گیگابیت بر ثانیه و آپلود 2.5 گیگابیت بر ثانیه را به ارمغان می آورد. پشتیبانی از وای فای 6 و بلوتوث 5.1 نیز از ابتدا وجود دارد.

چیپست Dimensity 1000 5G به لطف بهره مندی از پردازشگر تصویر 5 هسته ای قادر به ثبت تصویر تا 80 مگاپیکسل با نرخ 24 عکس در هر ثانیه است. این چیپست از دوربین دوگانه (32 مگاپیکسل و 16 مگاپیکسل) پشتیبانی می کند و برای نخستین بار فیلمبرداری با رزولوشن 4K در 60 فریم بر ثانیه را در چیپست موبایل امکان پذیر کرده است. به این قابلیت ها باید پشتیبانی از Video HDR مولتی فریم را نیز اضافه کرد.

چیپست مورد بحث در پلتفرم بنچمارک آنتوتو بیش از 480 هزار امتیاز و در گیکبنچ 12096 امتیاز کسب کرده است. به عنوان مقایسه، محصولاتی که از چیپست اسنپدراگون 855 پلاس برخوردارند، به ترتیب 490 هزار و 11 هزار امتیاز در پلتفرم های ذکر شده کسب کردند. با این تفاسیر چیپست جدید مدیاتک به طور مستقیم با چیپست های پرچمدار اسنپدراگون 855 و 855 پلاس مبارزه خواهد کرد.

 

مدیاتک مدعی شده وای فای 6 چیپست مذکور، 38 درصد سریع تر از وای فای 5 عمل می کند و مصرف انرژی آن نسبت به اسنپدراگون 855 چهل درصد کمتر است. خوشه پرتوان (high-performance) چیپست دیمنسیتی در کلاک 2.6 گیگاهرتز قفل شده؛ سازنده می توانست این محصول را در کلاک بالاتر قفل کند ولی به خاطر پایین نگه داشتن مصرف انرژی از چنین کاری صرف نظر کرده است.

چیپست های خانواده دیمنسیتی در نیمه دوم سال 2020 در آمریکا به بازار عرضه خواهند شد. احتمالاً محصولات مبتنی بر این چیپست ها برای اولین بار در چین و دیگر بازارهای آسیایی مشاهده خواهند شد. این تراشه ها از طول موج های میلیمتری (mmWave) پشتیبانی نکرده و در فرکانس های زیر 6 گیگاهرتز فعالیت می کنند. البته مدیاتک تراشه دیگری در دست ساخت دارد که از طول موج های میلیمتری 5G نیز پشتیبانی خواهد کرد.

منبع:

https://digiato.com/article/2019/11/26/رونمایی-چیپست-های-5g-دیمنسیتی-مدیاتک/

  • aram212 kala

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی