اجرای برنامه های اندروید روی ویندوز

اجرای برنامه‌های اندروید روی ویندوز
مجموعه: متفرقه اینترنت و کامپیوتر


نرم افزار اجرای برنامه های اندروید در کامپیوتر

نرم افزار شبیه سازی اندروید روی ویندوز



شاید برای برخی عجیب باشد که با وجود تنوع گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی، کسی بخواهد نرم‌افزارها یا بازی‌های این سیستم‌عامل را روی کامپیوتر و ویندوز اجرا کند، ولی دلایل مختلفی را برای این کار می‌توان برشمرد: اجرای بازی‌های سنگین بدون نیاز به گوشی سطح بالا، صفحه‌ بزرگ‌تر مانیتور در مقابل فضای کوچک صفحه‌ گوشی یا تبلت، استفاده از ماوس و کیبورد برای کاربری راحت‌تر و حتی آزمایش سریع نرم‌افزارها برای توسعه‌دهندگان.



بر این اساس، کاربران زیادی کنجکاوند بدانند چه راهکارهایی برای اجرای برنامه‌‌های اندروید در کامپیوترهای شخصی و ویندوز وجود دارد؟ در این مطلب تعدادی از بهترین این روش‌ها را شرح می‌دهیم.



محیط داخلی بلواستکس بر اساس اندروید 5 (آبنبات چوبی) طراحی شده و استفاده از tabها برای اجرای چند برنامه‌ همزمان، کاربری آن را بسیار بالا برده است. همچنین با تعبیه‌ پلی‌استور گوگل در این شبیه‌ساز، اپ‌ها براحتی و بدون دردسر قابل دانلود و نصب هستند. از دیگر ویژگی‌های بلواستکس می‌توان به دکمه‌های خاصی برای آپلود فایل نصبی یک برنامه (APK)، گرفتن اسکرین‌شات و حتی تکان‌دادن دستگاه اشاره کرد!


Remix OS Player

شبیه‌ساز دیگری که با قدرت می‌تواند برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی را روی ویندوز اجرا کند، Remix OS Player است که توسط شرکت Jide توسعه یافته است.

این نرم‌افزار، نسخه‌ جدیدتری از اندروید (مارشمالو) را به نسبت بلواستکس شبیه‌سازی می‌کند و مانند آن داخل خود پلی‌استور را برای دانلود و نصب اپ‌ها قرار داده است.



Remix OS Player هم بیشتر بر اساس اجرای بازی‌ها توسعه یافته است و به کاربر اجازه می‌دهد با نگه داشتن دکمه‌های کیبورد به‌جای حرکات روی صفحه‌ لمسی، بازی را با لذت بیشتری انجام دهد! این شبیه‌ساز همچنین امکان اجرای چند بازی یا برنامه را به‌صورت همزمان دارد.



منبع : https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/android-apps2-windows.html

کلمات کلیدی

اگر به فکر خرید سیم کارت همراه اول، ایرانسل، رایتل و… هستید، احتمالا به سایت ها، نمایندگی ها و دفاتر فروش سیم کارت مختلفی مراجعه کرده اید. تازه اگر به دنبال خرید سیم کارت اقساطی باشید، کار سخت تری در پیش دارید. بزرگ ترین مشکل، این است که متاسفانه نمی توانید به همه اعتماد کنید. پس چاره چیست و کدام مجموعه معتبر است؟

 

پیش از شروع اجازه دهید به برخی از مشکلات هنگام خرید سیم کارت اشاره کنم. برای مثال، اگر از قیمت واقعی سیم کارت خبر نداشته باشید، کار کلاهبرداران را آسان می کنید. آنها می توانند سیم کارت ارزان را به قیمت بالاتر به شما بفروشند یا سیم کارت کارکرده را به عنوان صفر به شما فروخته و آرامش را از شما بگیرند.

 

پس باید چه نکاتی را رعایت کنیم تا موقع خرید سیم کارت به مشکل نخوریم؟ ادامه مطلب را از دست ندهید.

 

تعیین قیمت سیم کارت فراموش نشود!

برای قیمت گذاری سیم کارت، می توانید خودتان دست به کار شوید و شانس خود را امتحان کنید. فقط ممکن است به خاطر ندانستن روش های خاص تعیین قیمت سیم کارت، کمی گیج شوید و وقت زیادی از شما گرفته شود. همچنین احتمال دارد که ارزش گذاری شماره شما، به صورت دقیق انجام نشود و ضرر نمایید.

 

پس اولین نکته پیش از خرید سیم کارت چیست؟ در گام اول باید قیمت واقعی سیم کارت را مشخص کرد. با سپردن این کار به حرفه ای ها، خیال‌تان راحت است که پول شما دود نمی شود و دقیقا به اندازه ارزش واقعی خط، سرمایه گذاری می کنید. 

 

پس از خرید سیم کارت مورد نظر، در آینده احساس پشیمانی نخواهید کرد، یعنی شما درست سرمایه گذاری کرده اید.

 

اما اگر بخواهیم قیمت درست و واقعی سیم کارت خود را بدانیم، باید چه کار کنیم؟ قیمت گذاری سیم کارت، امری تخصصی است که باید به دست کارشناسان انجام شود تا شاهد نتیجه درست بود.

 

پس از بررسی و جستجو برای قیمت گذاری سیم کارت، سایت مای رند را پیدا کردیم. در این سایت می توانید به صورت رایگان استعلام قیمت سیم کارت خود را بگیرید. لازم به ذکر است که با دانلود نسخه اندرویدی برنامه مای رند از گوگل پلی که رایگان و کم حجم نیز می باشد، می توانید از امکانات کاربردی آن خیلی راحت استفاده نمایید.

 

حال به بررسی عوامل موثر در قیمت سیم کارت می پردازیم. عواملی مانند:

- نوع اپراتور (همراه اول، ایرانسل، رایتل، تالیا، اپراتور مجازی)

- پیش شماره (0912،0913،0920،0921،0936،0902 و...)

- صفر و یا کارکرده

- رند بودن شماره (تکرار ارقام)

 

 البته نکات دیگری هم وجود دارد که آنها را در ادامه به طور دقیق تر بررسی می کنیم.

 

همیشه این سوال مطرح بوده که خرید کدام نوع سیم کارت عاقلانه تر است. صفر یا کارکرده؟ هنگامی که شما اقدام به خرید سیم کارت صفر می نمایید، با مشکلاتی نظیر : مزاحم تلفنی و یا ثبت نام در شبکه های اجتماعی رو به رو نخواهید شد، تنها نکته ای که وجود دارد، این است که برای داشتن سیم کارت صفر باید مبلغ بیشتری بپردازید.

 

اما اگر می خواهید کمتر هزینه کنید، باید به سراغ خطوط استفاده شده یا دست دوم بروید.

 

البته همانطور که در بخش بالا ذکر شد، این شماره ها نیز مشکلات خاص خود را دارند...

اگر مالکین سیم کارت های دست دوم یا همان کارکرده، زنگ خور زیاد نداشته باشند، برای شما هم مزاحمتی ایجاد نخواهد شد. اما اگر مالک خط بد سابقه باشد، دردسرهای زیادی در انتظار شماست، درنتیجه سابقه خط در تعیین قیمت سیم کارت اهمیت بسیاری دارد.

 

با اینکه برای فهمیدن سابقه خط راهی وجود ندارد، اما می توان به راحتی فهمید که یک شماره صفر است یا کارکرده. کافی است با شماره پشتیبانی اپراتور خود تماس بگیرید. برای مثال، در اپراتور همراه اول، باید 9990 را شماره گیری فرمایید.

 

در مواردی نیز مشاهده شده که برخی از مراکز فروش سیم کارت،‌ خطوط سلب امتیاز شده را به عنوان سیم کارت صفر می فروشند و سود کلانی به جیب می زنند. خلاصه کلام این است که تنها باید از مجموعه های معتبر -که با در اختیار گذاشتن امکانات متنوع به فکر رضایت مشتریان خود هستند- اقدام به خرید سیم کارت کنید.

منبع: https://www.beytoote.com/computer/mobile/tips1-buy-simcard.html

  • aram212 kala

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی