اجرای برنامه های اندروید روی ویندوز

اجرای برنامه‌های اندروید روی ویندوز
مجموعه: متفرقه اینترنت و کامپیوتر


نرم افزار اجرای برنامه های اندروید در کامپیوتر

نرم افزار شبیه سازی اندروید روی ویندوز



شاید برای برخی عجیب باشد که با وجود تنوع گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی، کسی بخواهد نرم‌افزارها یا بازی‌های این سیستم‌عامل را روی کامپیوتر و ویندوز اجرا کند، ولی دلایل مختلفی را برای این کار می‌توان برشمرد: اجرای بازی‌های سنگین بدون نیاز به گوشی سطح بالا، صفحه‌ بزرگ‌تر مانیتور در مقابل فضای کوچک صفحه‌ گوشی یا تبلت، استفاده از ماوس و کیبورد برای کاربری راحت‌تر و حتی آزمایش سریع نرم‌افزارها برای توسعه‌دهندگان.



بر این اساس، کاربران زیادی کنجکاوند بدانند چه راهکارهایی برای اجرای برنامه‌‌های اندروید در کامپیوترهای شخصی و ویندوز وجود دارد؟ در این مطلب تعدادی از بهترین این روش‌ها را شرح می‌دهیم.



محیط داخلی بلواستکس بر اساس اندروید 5 (آبنبات چوبی) طراحی شده و استفاده از tabها برای اجرای چند برنامه‌ همزمان، کاربری آن را بسیار بالا برده است. همچنین با تعبیه‌ پلی‌استور گوگل در این شبیه‌ساز، اپ‌ها براحتی و بدون دردسر قابل دانلود و نصب هستند. از دیگر ویژگی‌های بلواستکس می‌توان به دکمه‌های خاصی برای آپلود فایل نصبی یک برنامه (APK)، گرفتن اسکرین‌شات و حتی تکان‌دادن دستگاه اشاره کرد!


Remix OS Player

شبیه‌ساز دیگری که با قدرت می‌تواند برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی را روی ویندوز اجرا کند، Remix OS Player است که توسط شرکت Jide توسعه یافته است.

این نرم‌افزار، نسخه‌ جدیدتری از اندروید (مارشمالو) را به نسبت بلواستکس شبیه‌سازی می‌کند و مانند آن داخل خود پلی‌استور را برای دانلود و نصب اپ‌ها قرار داده است.



Remix OS Player هم بیشتر بر اساس اجرای بازی‌ها توسعه یافته است و به کاربر اجازه می‌دهد با نگه داشتن دکمه‌های کیبورد به‌جای حرکات روی صفحه‌ لمسی، بازی را با لذت بیشتری انجام دهد! این شبیه‌ساز همچنین امکان اجرای چند بازی یا برنامه را به‌صورت همزمان دارد.



منبع : https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/android-apps2-windows.html

کلمات کلیدی

نحوه اضافه کردن رایانه ویندوز 10 به دامین

يكشنبه, ۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۰۴:۵۳ ب.ظ

یک دامین تحت شبکه برای ارائه مدیریت متمرکز به مجموعه‌ای از کامپیوترها از طریق یک سیستم مشخص که سرور نامیده می‌شود استفاده می‌گردد. دامین ها به کاربران منفرد توانایی ملحق شدن از هر شبکه‌ای را به دامین می‌دهد. 

 

دامنه ویندوز اساساً شبکه ای از رایانه های کنترل شده در یک محیط تجاری است. در این محیط، اقلاً یک سرور، کنترلر دامنه( domain controller) نام دارد و مسئول دستگاه های دیگر است. بدین ترتیب مدیر شبکه( معمولاً از کارکنان بخش IT) رایانه هایی که در دامنه قرار دارند را از نظر کاربران، تنظیمات و موردهای غیره کنترل میکنند . با توجه به اینکه دامنه به کاربران خانگی اختصاص ندارد، تنها در نسخه های حرفه ای یا سازمانی ویندوز عرضه شده است. همچنین باید روی رایانه کنترل دامنه یک نسخه از ویندوز سرور نصب شده باشد

 

در این مطلب به شما می آموزیم چگونه کامپیوتر ویندوز 10 را به یک دامین اضافه کنید. می توانید با استفاده از کنترل پنل یا تنظیمات ویندوز ، کامپیوتر را به یک دامین اضافه کنید. پس از پیوستن به رایانه خود به یک دامین محلی ، می توانید وارد صفحه دامین در صفحه ورود به سیستم ویندوز شوید:

 

مراحل :

 

اتصال به دامنه ویندوز, نحوه اتصال به دامین

 

روی Start کلیک کنید.

این دکمه ای است که آرم ویندوز دارد. به طور پیش فرض ، می توان آن را در نوار ابزار در گوشه پایین سمت چپ مشاهده کرد. با این کار منوی Start Windows نمایش داده می شود.

 

 

اتصال به دامنه ویندوز, نحوه اتصال به دامین

 

Control Panel را انتخاب کنید. این گزینه Control Panel را در فهرست Start نمایش می دهد. این برنامه دارای یک نماد است که شبیه به صفحه کامپیوتر با نمودار است. روی Control Panel کلیک کنید ، یا کلید Enter را بزنید تا Control Panel باز شود.

 

 

اتصال به دامنه ویندوز, نحوه اتصال به دامین

 

روی System and Security کلیک کنید. با این کار منوی System and Security Settings باز می شود.

  

اتصال به دامنه ویندوز, نحوه اتصال به دامین

 

روی System کلیک کنید. این اطلاعات سیستم را نشان می دهد.

 

اتصال به دامنه ویندوز, نحوه اتصال به دامین

 

روی Change Settings کلیک کنید این مربوط به نام رایانه ، دامین و اطلاعات گروه کاری است. این گزینه منوی System Properties را نشان می دهد.

  

اتصال به دامنه ویندوز, نحوه اتصال به دامین

 

روی برگه Computer Name کلیک کنید. این اولین برگه در بالای منوی System Properties است.

  

اتصال به دامنه ویندوز, نحوه اتصال به دامین

 

روی Change کلیک کنید. این آخرین دکمه در منوی System Properties است.

  

اتصال به دامنه ویندوز, نحوه اتصال به دامین

 

Domain را کلیک کنید. این اولین دکمه شعاعی در پایین "Computer Name/Domain Changes" است. می توانید Domain یا Workgroup را انتخاب کنید.

  

اتصال به دامنه ویندوز, نحوه اتصال به دامین

 

نام دامنه را تایپ کرده و روی Ok کلیک کنید. نام یا URL دامنه مورد نظر برای پیوستن را تایپ کنید. اگر مطمئن نیستید که نام دامنه چیست ، با سرپرست شبکه مشورت کنید.

منبع : https://www.beytoote.com/computer/tarfand-c/computer-domain02-pc.html

  • aram212 kala

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی