اجرای برنامه های اندروید روی ویندوز

اجرای برنامه‌های اندروید روی ویندوز
مجموعه: متفرقه اینترنت و کامپیوتر


نرم افزار اجرای برنامه های اندروید در کامپیوتر

نرم افزار شبیه سازی اندروید روی ویندوز



شاید برای برخی عجیب باشد که با وجود تنوع گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی، کسی بخواهد نرم‌افزارها یا بازی‌های این سیستم‌عامل را روی کامپیوتر و ویندوز اجرا کند، ولی دلایل مختلفی را برای این کار می‌توان برشمرد: اجرای بازی‌های سنگین بدون نیاز به گوشی سطح بالا، صفحه‌ بزرگ‌تر مانیتور در مقابل فضای کوچک صفحه‌ گوشی یا تبلت، استفاده از ماوس و کیبورد برای کاربری راحت‌تر و حتی آزمایش سریع نرم‌افزارها برای توسعه‌دهندگان.



بر این اساس، کاربران زیادی کنجکاوند بدانند چه راهکارهایی برای اجرای برنامه‌‌های اندروید در کامپیوترهای شخصی و ویندوز وجود دارد؟ در این مطلب تعدادی از بهترین این روش‌ها را شرح می‌دهیم.



محیط داخلی بلواستکس بر اساس اندروید 5 (آبنبات چوبی) طراحی شده و استفاده از tabها برای اجرای چند برنامه‌ همزمان، کاربری آن را بسیار بالا برده است. همچنین با تعبیه‌ پلی‌استور گوگل در این شبیه‌ساز، اپ‌ها براحتی و بدون دردسر قابل دانلود و نصب هستند. از دیگر ویژگی‌های بلواستکس می‌توان به دکمه‌های خاصی برای آپلود فایل نصبی یک برنامه (APK)، گرفتن اسکرین‌شات و حتی تکان‌دادن دستگاه اشاره کرد!


Remix OS Player

شبیه‌ساز دیگری که با قدرت می‌تواند برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی را روی ویندوز اجرا کند، Remix OS Player است که توسط شرکت Jide توسعه یافته است.

این نرم‌افزار، نسخه‌ جدیدتری از اندروید (مارشمالو) را به نسبت بلواستکس شبیه‌سازی می‌کند و مانند آن داخل خود پلی‌استور را برای دانلود و نصب اپ‌ها قرار داده است.



Remix OS Player هم بیشتر بر اساس اجرای بازی‌ها توسعه یافته است و به کاربر اجازه می‌دهد با نگه داشتن دکمه‌های کیبورد به‌جای حرکات روی صفحه‌ لمسی، بازی را با لذت بیشتری انجام دهد! این شبیه‌ساز همچنین امکان اجرای چند بازی یا برنامه را به‌صورت همزمان دارد.



منبع : https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/android-apps2-windows.html

کلمات کلیدی

آیا غلط‌های املایی و اشتباه‌های تایپی، سرعت وبگردی شما را کاهش داده؟ راه‌حل شما پیش ما است. افزونه Nbar با استفاده از تطابق موارد اشتباهی که تایپ کرده‌اید با نزدیکترین عبارت‌های مرتبط، تلاش خواهد کرد تا آنها را اصلاح نماید. برای مثال اگر شما کلمه hugg را در نوار آدرس فایرفاکس وارد نمائید، این افزونه عبارت Huffington Post را پیشنهاد خواهد داد که ممکن است سایت مرتبط به آن را قبلاً مشاهده کرده باشید.
افزونه Nbar، آدرس‌های تایپ شده توسط شما در فایرفاکس را بررسی کرده و با تشخیص آنچه به دنبالش هستید، به شما کمک خواهد کرد تا آدرس صحیح را وارد نمائید.

فایرفاکس, بهترین افزونه های فایرفاکس

این افزونه پس از نصب نیازی به راه‌اندازی مجدد فایرفاکس نداشته و دو آیتم را به عنوان تنظیمات ارائه خواهد داد. مورد اول، گزینه Search threshold است که تعداد موارد پیشنهادی افزونه، هنگام تایپ آدرس از سوی شما را محدود می‌نماید. مورد دوم نیز گزینه Word distance است که میزان حساسیت افزونه نسبت به غلط‌های املایی شما را مشخص خواهد کرد. هر چه این رقم بیشتر باشد، افزونه به نسبت بیشتری از غلط‌های املایی شما چشم‌پوشی خواهد کرد.

فایرفاکس, بهترین افزونه های فایرفاکس

 

 

منبع:https://www.beytoote.com/computer/tarfand-i/firefox-mistake1-favorites.html

    • aram212 kala

    نظرات  (۰)

    هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی