اجرای برنامه های اندروید روی ویندوز

اجرای برنامه‌های اندروید روی ویندوز
مجموعه: متفرقه اینترنت و کامپیوتر


نرم افزار اجرای برنامه های اندروید در کامپیوتر

نرم افزار شبیه سازی اندروید روی ویندوز



شاید برای برخی عجیب باشد که با وجود تنوع گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی، کسی بخواهد نرم‌افزارها یا بازی‌های این سیستم‌عامل را روی کامپیوتر و ویندوز اجرا کند، ولی دلایل مختلفی را برای این کار می‌توان برشمرد: اجرای بازی‌های سنگین بدون نیاز به گوشی سطح بالا، صفحه‌ بزرگ‌تر مانیتور در مقابل فضای کوچک صفحه‌ گوشی یا تبلت، استفاده از ماوس و کیبورد برای کاربری راحت‌تر و حتی آزمایش سریع نرم‌افزارها برای توسعه‌دهندگان.



بر این اساس، کاربران زیادی کنجکاوند بدانند چه راهکارهایی برای اجرای برنامه‌‌های اندروید در کامپیوترهای شخصی و ویندوز وجود دارد؟ در این مطلب تعدادی از بهترین این روش‌ها را شرح می‌دهیم.



محیط داخلی بلواستکس بر اساس اندروید 5 (آبنبات چوبی) طراحی شده و استفاده از tabها برای اجرای چند برنامه‌ همزمان، کاربری آن را بسیار بالا برده است. همچنین با تعبیه‌ پلی‌استور گوگل در این شبیه‌ساز، اپ‌ها براحتی و بدون دردسر قابل دانلود و نصب هستند. از دیگر ویژگی‌های بلواستکس می‌توان به دکمه‌های خاصی برای آپلود فایل نصبی یک برنامه (APK)، گرفتن اسکرین‌شات و حتی تکان‌دادن دستگاه اشاره کرد!


Remix OS Player

شبیه‌ساز دیگری که با قدرت می‌تواند برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی را روی ویندوز اجرا کند، Remix OS Player است که توسط شرکت Jide توسعه یافته است.

این نرم‌افزار، نسخه‌ جدیدتری از اندروید (مارشمالو) را به نسبت بلواستکس شبیه‌سازی می‌کند و مانند آن داخل خود پلی‌استور را برای دانلود و نصب اپ‌ها قرار داده است.



Remix OS Player هم بیشتر بر اساس اجرای بازی‌ها توسعه یافته است و به کاربر اجازه می‌دهد با نگه داشتن دکمه‌های کیبورد به‌جای حرکات روی صفحه‌ لمسی، بازی را با لذت بیشتری انجام دهد! این شبیه‌ساز همچنین امکان اجرای چند بازی یا برنامه را به‌صورت همزمان دارد.



منبع : https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/android-apps2-windows.html

کلمات کلیدی

آموزش گام به گام نصب وردپرس

شنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۸ ق.ظ

ردپرس محبوب‌ترین سیستم مدیریت درونمایه است که امکان ساخت سایت را به شما خواهد داد. ولی برای اینکه بتوانید از این سیستم برای ساخت سایت کاربرد کنید بیچارگی به داشتن آشنایی کافی با این سیستم دارید. این سیستم به صورت مجانی در دسترس پیمان دارد که امکان ساخت سایت‌های ساده را به شما خواهد داد، ولی اگر نیاز به امکانات حرفه‌ای و قالب شیک داشته باشید، لازم است که برای آن خرج کنید. از جانب سایر به علت اینکه سیستم نیازمند هاست و دامنه می‌باشد، لازم است که قبل از هر چیزی هاست پسندیده با وردپرس خریداری کنید.

نصب وردپرس هیچ معضل خاصی ندارد و در این آموزش قصد داریم به صورت خیلی خیلی ساده، سیر تا پیاز نصب وردپرس بر روی هاست را به شما تعلیم دهیم. نصب وردپرس در این آموزش به صورت تصویری و گام به گام است که به سادگی می‌توانید کلیه مراحل را درک کرده و بدون هیچ گونه مشکلی در پایان وردپرس را بر روی هاست خویش نصب کرده و سایت ساده خود را در زمانی اختصار بسازید.

البته اگر بیچارگی به داشتن سایت حرفه‌ای به روشی ساده‌تر و در عین حال با هزینه کمتری دارید، یک رهنمود برای شما داریم. سایت ساز پرتال که می‌توانید 7 روز به صورت رایگان آن را آزمایش کنید.

ساخت سایت الی قبل از اینکه سیستم‌های سایت ساز(SAAS) مثل سایت ساز پرتال به وجود آیند، محدود به به کارگیری سایت ساز اختصاصی یا CMS هایی همانند وردپرس بود.

مشکل عمده‌ای که در هر دو این موارد هستی داشت این بود که کارهای پیچیده‌ای را باید برای ساخت سایت طی می‌کردید که دربایستن به داشتن اطلاعات تخصصی هم مایه زمان‌بر شدن مراحل ساخت سایت شده بود. این پیچیدگی‌ها شامل خرید هاست، خرید دامنه، نصب و تاسیس سیستم، نصب قالب دلخواه، نصب ماژول‌ها، تامین امنیت سایت و بسیاری از این موارد بودند.

سایت سازهایی مشابه وردپرس به علت داشتن ادب تخصصی برای مدیریت سایت، همواره احتیاج به یک پشتیبان و توسعه دهنده دارند که همین مسئله مایه افزایش خرج نگهداری سایت خواهد شد.

اما با به وجود آمدن سایت سازهایی نظیر پرتال، انقلابی در ساخت سایت به هستی آمد. عمده دشواری ها و موانعی که برای ساخت سایت نیاز بود بدست سایت سازها برطرف شده و سایر با مراحل پیچیده روبه‌رو نیستید.

همه چیز با پر کردن چند فرم ساده آغاز می‌شود. در کمتر از چند دقیقه و بدون دربایستن به خرید هاست و حوزه سایت شما آماده و تحویل داده خواهد شد. گذشته از کل این‌ها هزینه‌های لازم برای ساخت، افزایش امکانات و حمایت سایت به کمینه خواهد رسید.

در این نوشتار هدف داریم به نحوه نصب وردپرس بر روی هاست بپردازیم. در نهایت یک توصیه فوق العاده به شما می‌دهیم که ببینید برای ساخت سایت گزینه ساده‌تر و در همان سان پیشرفته‌تری هم وجود دارد.

برای نصب وردپرس بر روی هاست چه چیزهایی لازم است؟
در هر سیستم سایت ساز که به صورت CMS ارائه شده است، برای راه اندازی و نصب آن دربایستن به خرید هاست و پهنه دارید. هاست فضایی است فایل‌های سایت و پایگاه داده یک سایت روی آن پیمان می‌گیرد و قصد از حوزه هم همان آدرس اینترنتی است که در مرورگر برای نمایش یک سایت وارد می‌کنیم.

هاست و دامنه باید به یکدیگر متصل باشند الی امکان پیوستگی و دسترسی به سایت از راه حوزه اتمام گیرد. این پیوستگی از راه تنظیم کردن Name Server های حوزه روی DNS هاست اتمام می‌گیرد که به محض وارد کردن آن‌ها لغایت 72 ساعت سررسید نیاز است تا هاست و دامنه به هم متصل شوند.

آموزش نصب وردپرس بر روی هاست
پس از متصل شدن حوزه و هاست به یکدیگر، باید مراحل پایین را برای نصب وردپرس بر روی هاست پیگیری کنید.

دانلود سیستم مدیریت درونمایه وردپرس از سایت رسمی وردپرس
آپلود فایل وردپرس در هاست
خارج کردن اسکریپت وردپرس از حالت فشرده
ورود به هاست سی پنل و ساخت دیتابیس(پایگاه داده) جدید
ورود به آدرس گستره و وارد کردن اطلاعات دیتابیس(مراحل نصب وردپرس)
وارد کردن تنظیمات سایت دربرگیرنده عنوان سایت، اسم کاربری، رمز و آدرس ایمیل مدیر
اتمام مراحل نصب و ورود به وردپرس
در این تعلیم ما از هاست Cpanel برای نصب wordpress کاربرد کرده‌ایم. کلیه این مراحل در دیگر است‌ها مثل Direct Admin یا Plesk نیز به همین شکل است، با این تفاوت که پیرامون و ظاهر کمی متفاوت است.

مرحله اول: دانلود وردپرس از سایت رسمی
ابتدا وردپرس را از انبار- انباشتگاه رسمی خود دانلود کنید. برای این قصد به آدرس fa.wordpress.org وارد شده و مانند تصویر زیر روی دکمه گرفتن وردپرس کلیک کنید.

سپس روی دکمه دریافت وردپرس فارسی کلیک کرده و منتظر بمانید فایل به چهره کامل دانلود شود.

توجه کنید که اگر به فکر امنیت سایت خود هستید و نمی‌خواهید مشکلی در آینده برای شما پیش آید حتما از این آدرس برای دانلود وردپرس کاربرد کنید.

مرحله دوم: آپلود وردپرس در هاست
وارد هاست خود شده و روی دکمه file manager کلیک کنید. از آنجایی که در این آموزش از هاست سی پنل بهره‌گیری شده، برای ورود به هاست باید به انتهای آدرس حوزه از عبارات 2082: یا 2083: همانند www.site.com:2082 کاربرد کرد. در این چهره صفحه ورود سی پنل همانند تصویر زیر نمایش داده می‌شود که باید نام کاربری و رمز عبور خود را در آن وارد کنید.

بعد از ورود به هاست روی گزینه File manager کلیک کنید لغایت به محیط مدیریت فایل‌ها در هاست هدایت شوید.

وارد پوشه public_html شده و مانند تصویر پایین روی دکمه دکمه Upload کلیک کنید.

در این مرحله فایل دانلود شده وردپرس که با فرمت zip. دانلود کردید را برای آپلود در هاست برگزیدن کنید. روی Select File کلیک کرده و سپس با برگزیدن فایل منتظر بمانید تا آپلود به صورت 100٪ کامل شود.

حالا مجددا وارد مسیر public_html شوید. در این صورت مثل تصویر ذیل فایل وردپرس که با فرمت zip دانلود کردید را تماشا می‌کنید که باید پیش درآمد آن را از حالت فشرده خارج کنید.

مرحله سوم: بیرون کردن فایل وردپرس از حالت فشرده
روی فایل zip. راست کلیک کرده و گزینه Extract را گزینش کنید. با اتمام این پیشه پوشه‌ها و فایل‌هایی که داخل پوشه وردپرس در این فایل زیپ پیمان دارند بیرون خواهند شد که اسکریپت وردپرس را ساختن می‌دهند.

پنجره‌ای همانند تصویر زیر باز می‌شود که باید روی دکمه extract file کلیک کنید لغایت فایل وردپرس از حالت فشرده خارج شده و در راه public_html پیمان گیرد.

فایل‌های وردپرس تو پوشه wordpress پیمان دارند که پس از خروج از حالت فشرده، پوشه wordpress به public_html اضافه می‌شود. در این مرحله لازم است وارد این پوشه شده و کلیه فایل‌ها و پوشه‌های تو آن را به Public_html منتقل کنید.

برای این هدف با دابل کلیک کردن وارد پوشه wordpress شده و سپس از بالای صفحه روی دکمه Select All کلیک کنید. پس از اینکه کلیه فایل‌ها و پوشه‌ها گزینش شد، راست کلیک کرده و گزینه Move را انتخاب کنید.

در این چهره پنجره‌ای مثل تصویر پایین نمایش داده خواهد شد که در این مرحله باید راه public_html را برای انتقال گزینش کرده و در پایان روی دکمه Move File کلیک کنید.

مرحله چهارم: ساخت پایگاه دیتا وردپرس
وردپرس از پایگاه دیتا mysql یا mariaDB برای پردازش اطلاعات بهره‌گیری می‌کند. کلیه اطلاعات سایت که مربوط به کارهای پردازشی است از راه دیتابیس اتمام می‌گیرد. به راستی می‌توان گفت که دیتابیس دستور مغز یک سایت را دارد.

برای ساخت دیتابیس وردپرس به صفحه اصلی سی پنل رفته و مثل تصویر پایین از دسته DATABASES روی گزینه mysql databases کلیک کنید.

نام دیتابیس خویش را در فیلد Create New Database وارد کنید. یک نام مد نظر مشابه site را در فیلد باره عقیده وارد کرده و سپس روی دکمه Create Database کلیک کنید. بهتر است که برای امنیت بهتر از یک نام بی معنی بهره‌گیری کنید.

در این صورت دیتابیس ساخته شده و در صفحه جدید پیام سبز رنگ با عنوان Added the database نمایش دیتا خواهد شد. روی دکمه go back کلیک کنید تا مجددا به تنظیمات دیتابیس برگردید. در این مرحله باید در تقدیر Add New User یک نام کاربری برای دیتابیس خود گزینش کنید.

پیشنهاد می‌کنیم از یک اسم متفاوت در این بخش بهره‌گیری کنید که از نام دیتابیس متمایز بوده و دیتابیس شما امنیت اکثریت داشته باشد. پس از وارد کردن اسم دو فیلد مربوط به رمز را نیز باید پر کنید.

برای اینکه از رمز قوی استفاده کنید، بهتر است روی دکمه Generate Password کلیک کنید که رمز پیشنهادی از جانب خود سی پنل بهره‌گیری شود.برای به کارگیری این رمز نیز تیک گزینه I have copied this password in a safe place را پرکار کرده و در نهایت روی دکمه use password کلیک کنید لغایت این رمز در فیلدهای رمز مثل تصویر پایین پیمان دیتا شود. پس از نمایش رمز آن را در جایی یادداشت کنید، چرا که برای نصب وردپرس به آن نیاز داریم.

روی دکمه Create User کلیک کنید لغایت پیام سبز رنگ موفقیت آمیز بودن گزینش اسم کاربری دیتابیس به صورت You have successfully created a MySQL user named نمایش دیتا شود. مجددا روی دکمه go back کلیک کنید لغایت به صفحه تنظیمات دیتابیس برگردید. در این مرحله به بخش Add User To Database برسید مراجعه کنید.

مشابه تصویر فوق، نخست از فیلد USER اسم کاربری دیتابیس خود را برگزیدن کنید. سپس از فیلد DATABASE نیز اسم دیتابیس که در مرحله اول ساخت دیتابیس وارد کردید را گزینش کرده و در پایان روی دکمه Add کلیک کنید.

در این چهره وارد صفحه‌ای مشابه تصویر ذیل می‌شوید که باید تیک گزینه ALL PRIVILEGES را برگزیدن کرده و در نهایت روی دکمه Make Changes کلیک کنید.

مرحله پنجم: ورود به مرحله نصب وردپرس بر روی هاست
در این مرحله آدرس حوزه خویش را در مرورگر وارد کرده و به آن مراجعه کنید. سپس مثل تصویر پایین از بین فهرست زبان‌های موجود یگانه از زبان‌ها را انتخاب کنید.

در این مرحله با صفحه‌ای همانند تصویر ذیل روبه‌رو خواهید شد که باید روی دکمه بزن بریم! کلیک کنید لغایت به مرحله بعدی هدایت شوید.

در این چهره وارد مرحله‌ای مثل تصویر ذیل خواهید شد که باید اطلاعات دیتابیس خود را در آن وارد کنید.

نام پایگاه داده: در این فیلد باید نام پایگاه دیتا را که در مرحله ساخت سوم هنگام ساخت دیتابیس برگزیدن کردید را وارد کنید. در اینجا ما نام پایگاه داده sadeghii_site کاربرد کردیم که از همین نام باید بهره‌گیری کنیم.
نام کاربری: در این فیلد هم باید اسم کاربری پایگاه دیتا وردپرس خویش را وارد کنید. در اینجا هم ما از اسم sadeghii_siteuser در اثناء ساخت دیتابیس بهره‌گیری کردیم که باید همین اسم را وارد کنیم.
رمز: در این فیلد هم رمزی که برای دیتابیس وردپرس برگزیدن کردید را وارد کنید. مفتوح هم لازم است که اشاره کنیم برای داشتن یک پایگاه داده با امنیت بالا بهتر است از گزینه Generate Password خود سی پنل برای تشکیل رمز بهره‌گیری کرده باشید.
میزبان پایگاه داده: این فیلد را تغییر ندهید.
پیشوند جدول: هر سایت حائز یک پایگاه داده است که اطلاعات حیاتی سایت در آن قرار دارند. با برپایی پیوستگی بین پایگاه داده و فایل‌های موجود در هاست که در مسیر public_html پیمان دارد، اطلاعات سایت بدست مفسرها و php پردازش شده و در نهایت یک سایت برای ما لود می‌شود. وردپرس برای اینکه از سرقت اطلاعات بازدارندگی کند از پیشوند جداول بهره‌گیری کرده است. در حالت عادی این پیشوند روی _wp پیمان دارد که برای افزایش امنیت وردپرس بهتر است این پیشوند را روی یک گزینه مد نظر مانند _sit انتخاب کنید.
بعد از پر کردن فیلدها بر اساس توضیحات ارائه شده، روی دکمه ارسال کردن کلیک کنید الی صحت اطلاعات وارد شده رسیدگی شده و با صفحه زیر مواجه شوید.

روی دکمه راه‌اندازی نصب کلیک کنید الی به مرحله وارد کردن تنظیمات ورود به وردپرس هدایت شوید.

مرحله ششم: وارد کردن تنظیمات ورود به وردپرس
در این مرحله به صفحه وارد کردن اطلاعات پایه‌ای سایت همانند نام، نام کاربری مدیر، رمز و ایمیل وارد خواهید شد.

عنوان سایت: در این فیلد عنوان یا همان اسم سایت را وارد کنید.
نام کاربری: در این فیلد نام کاربری مدیر سایت را وارد کنید. از این نام کاربری برای ورود به مدیریت وردپرس بهره‌گیری خواهد شد؛ جهت افزایش امنیت وردپرس از عبارات ساده‌ای مانند admin یا modir بهره‌گیری نکنید.
رمز انتخابی: در این فیلد وردپرس به صورت اتوماتیک یک رمز برای شما در عقیده خواهد گرفت. که از امنیت بالایی برخوردار است. ولی اگر مایل به استفاده از رمز مد نظر هستید می‌توانید رمز خویش را وارد کنید. کوشش کنید لغایت از یک واژه عبور نیرومند که دربرگیرنده اعداد، سمبل‌ها و حروف کبیر و کوچک ایت کاربرد کنید. وانگهی اگر از رمز ضعیفی کاربرد کنید، تیک گزینه تایید رمز نمایش داده خواهد شد که برای به کارگیری این رمز سست حتما لازم است که این گزینه به قصد دادن اجازه به کارگیری رمز دلخواه از سمت وردپرس پرکار کنید.


ایمیل: در این فیلد هم آدرس ایمیل خویش را وارد کنید.
با پرکار و غیرفعال کردن تیک گزینه نمایش به موتورهای جستجو هم می‌توانید وضعیت ایندکس سایت در موتورهای جستجو را تعیین کنید. اگر هنوز سایت شما به چهره کامل طراحی نشده، بهتر است تیک این گزینه را پرکار کنید الی پس از پایانی شدن طراحی، نمایه شدن سایت در گوگل انجام شود.
در نهایت روی دکمه راه‌اندازی وردپرس کلیک کنید لغایت عملیات نصب وردپرس بر روی هاست cpanel به صورت کامل تکمیل شود. در این صورت با صفحه‌ای مشابه تصویر پایین روبه‌رو می‌شوید که باید روی دکمه ورود جهت هدایت شدن به صفحه ورود در مدیریت وردپرس هدایت شوید.

مرحله هفتم: آخر مراحل نصب وردپرس بر روی هاست و ورود به مدیریت وردپرس
با وارد شدن به صفحه ورود وردپرس که به چهره site.com/wp-admin یا site.com/wp-login.php در دسترس است، وارد صفحه‌ای همانند تصویر ذیل خواهید شد.

حال می‌توانید با اسم کاربری و رمز عبوری که در مرحله پیش برگزیدن کردید وارد مدیریت وردپرس شده و به مدیریت سایت خود بپردازید.

ساخت سایت با سایت ساز پرتال
تا اینجای پیشه با مراحل نصب وردپرس آشنا شدید و دانستید که برای ساخت یک سایت با به کارگیری وردپرس به چه چیزهایی دربایستن است و چه مراحلی باید طی شود. شما می‌توانید یک کاربر بازپسین وارد در وردپرس باشید که قرار است برای اولین بار از آن بهره‌گیری کنید، یا اینکه کاربری باشید که پیش از این، حداقل تجربه بهره‌گیری برای یک بار از وردپرس را داشته است. خب، چطور تجربه‌ای بود؟

بیایید تجربه‌ای متفاوت و لذت تقسیم را حتی شده برای 7 روز به چهره کاملا مجانی تست کنیم. توصیه ما استفاده از سایت ساز پرتال برای ساخت انواع سایت و فروشگاه اینترنتی است. چه برای شمایی که پیشتر از وردپرس بهره‌گیری کردید و چه شمایی که به کمک این آموزش با مراحل نصب وردپرس آشنا شدید، این رهنمود را داریم.

سایت ساز پرتال چیست؟ چرا باید از آن کاربرد کنیم؟
سایت ساز پرتال یک سیستم کاملا آماده است که کل موارد باره احتیاج برای ساخت سایت در آن پیاده سازی شده است. این موارد شامل فضای میزبانی، دامنه، تیم پشتیبانی و توسعه هستند که با دست به دست هم دادن و قرارگیری در کنار هم، امکان ساخت سایت را به شما خواهند داد. اگر با سایت ساز آشنایی ندارید، پیشنهاد می‌کنم نوشتار سایت ساز چیست؟ را مطالعه کنید.

سایت ساز و فروشگاه ساز پرتال برای هر فرد نوآموز و حرفه‌ای می‌تواند بهترین، ساده‌ترین و کم هزینه‌ترین انتخاب باشد. با استفاده از پرتال در سررسید و خرج خود صرفه جویی خواهید کرد و به راحتی و با خیالی آسوده می‌توانید یک سایت کاملا حرفه‌ای را با سرعت بالا داشته باشید.

7 روز تست رایگان سایت ساز پرتال
ما به شما 7 روز آزمایش و استفاده از این سیستم را به صورت مجانی می‌دهیم. در این 7 روز می‌توانید بدون پرداخت 1 ریال خرج سایت یا فروشگاه اینترنتی خویش را با امکانات کاملا حرفه‌ای برپایی کنید.

با رسیدن به انتهای این 7 روز با خود صاف و راستگو باشید؛ به شما قول می‌دهیم که پرتال را انتخاب خواهید کرد، به این انگیزه که:

1- دربایستن به خرید هاست و دامنه ندارید
همانطور که در این آموزش تماشا کردید، برای استفاده از وردپرس یا هر CMS دیگر، بیچارگی به خرید هاست و دامنه دارید لغایت وردپرس را روی آن نصب کنید. به طور متوسط برای خرید هاست مناسب و حوزه در طول یک سنه دربایستن به پرداخت حداقل 200.000 تومان خواهید داشت.

اما پرتال فضای لازم برای مدیریت فایل‌های سایت و پهنه باره احتیاج را به صورت رایگان در برگزیدن شما پیمان خواهد داد.

2- محیطی ساده و راحت در گزین کردن شماست
مدیریت سایت می‌تواند شغل سخت و پیچیده‌ای باشد. اگر چیدمان مدیریت منوها در یک سایت ساز زیاد باشد، ممکن است با کوچکترین حواس پرتی مشکلاتی را برپایی کنید.

محیط مدیریت پرتال به صورت ساده با ظاهری مناسب در گزین کردن شما پیمان می‌گیرد. کافی است به هر تقسیم از تنظیمات و قابلیت‌های سایت خود رفته و به بخش‌های گوناگون هر یک از آنها دسترسی داشته باشید. برای به کارگیری این پیرامون مطمئنا احتیاج به هیچ وجه راهنمایی نخواهید داشت؛ اگر هم احیانا سوالی قبل آمد پایگاه آموزشی و تیم پشتیبانی 24 ساعته در ساحل شماست.

3- تیم حمایت قوی در ساحل شماست
در ساخت سایت با استفاده از CMS ها دربایستن به حامی و گسترش دهنده داریم که بتواند مشکلات سایت را برطرف کرده و شخصی سازی‌های لازم در آن را ایجاد کند. حتی اگر فرض کنیم که خویش شما تخصص این شغل را داشته باشید، مطمئنا محدودیت زمانی که برای کارهای گوناگون دارید کمی کارها را کند خواهد کرد.

تیمی از کارشناسان به چهره رایگان در ساحل شماست که به روش‌های متنوع آموزش به کارگیری سیستم یا رفع مشکلات را به شما ارائه کند. در حالتی که در اثناء استفاده از وردپرس برای داشتن یک حامی با این مقدار استجابت دهی به درخواست‌ها باید هزینه‌ای بیش از 500.000 تومان پرداخت کنید.

4- به امکانات کامل دسترسی دارید
چه بخواهید یک سایت راه‌اندازی کنید، چه فروشگاه اینترنتی و چه سایت خدماتی، پیشنهاد ما فوق العاده است. پرتال کل امکانات لازم را برای هر سایتی فراهم کرده است.

برخی از این امکانات عبارتند از:

آموزش گام به گام نصب وردپرس

امکان ساخت ایمیل روی دامنه شخصی
مدیریت فایل پیشرفته
سئو پسندیده بر پای بست، جدیدترین فاکتورهای سئو گوگل
ارائه SSL رایگان
ساخت گونه ها فرم خبرنامه و تماس
طراحی واکنشگرا(Responsive) و قالب‌های متنوع
امکان ساخت تارنگار متمایز روی سایت
امکان ساخت فروشگاه فایل یا فروش محصولات فیزیکی
دسترسی به آمارگیر پیشرفته
اطلاع رسانی پیامکی و ایمیلی
امکان ساخت صفحه پرداخت آنلاین یا برپایی کیف پول شخصی در سایت
امکان اضافه کردن کاربر با دسترسی‌های مختلف
سیستم امتیازدهی و لایک مطالب با امکان نمایش امتیاز ستاره‌ای در گوگل
و بسیاری از امکانات گوناگون دیگر که با مراجعه به صفحه تعرفه‌ها می‌توانید کلیه این امکانات را مشاهده کنید.

کافی است هر قابلیت مد نظر را از پیرامون ساده مدیریت سایت برگزیدن کرده و بدون حتی یک خط کدنویسی از آن کاربرد کنید.

  • aram212 kala

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی