سئو و انواع آن
سئو چیست
سئو (SEO) یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو
، به هدف درمان عملکرد سایت شما طبق استاندارهای موتورهای جستجو و جذب بازدیدکنندگان بیشتر از این طریق انجام میگیرد. فاکتورهای زیادی در سئو سایت شما تاثیرگذارند، از واژه ها بکار رفته در متن و درونمایه الی لینکهای ورودی به سایت شما از سایتهای دیگر، گاهی اوقات حصول اطمینان از ساختار پسندیده سایت شما برای موتورهای جستجو را سئو مینامیم.
مهمترین سوالی که کاربران از خویش میپرسند آن است که تعریف ریزبین سئو چیست. سئو گردآور فعالیت هایی است که در طراحی سایت، تعیین راهبرد محتوایی و فرآوری محتوا اتمام میدهیم الی جایگاه بهتری در نتایج جستجوی گوگل کسب کرده و بازدیدکننده اکثریت برای سایت جذب کنیم.
اهمیت سئو در چیست
اکثر کاربران اینترنتی صفحات مورد نظر خویش را از موتورهای جستجوی اصلی مثل گوگل، بینگ و یاهو پیدا میکنند. از اینرو سئو پسندیده کلید شما برای رسیدن به بازدید بیشتر است. علاوه براین موتورهای جستجو همان چیزی را در پسندیدن کاربران قرار میدهند که آنها بدنبالش هستند، به همین انگیزه در مقایسه با تبلیغات اینترنتی مشتریان اعتماد اکثریت به سایت شما خواهند داشت و این امر اثر میدهد که ارزش سئو چیست و چرا باید به آن توجه کرد.
واژه ها جستجو شده بدست کاربران در موتورهای جستجو اهمیت بالایی دارند، تجربه نشان دیتا است که جذب بازدیدکننده بسیار از طریق گوگل میتواند کامیابی هر شرکتی را تضمین کند. بازدید توسط آمده از طریق های سئو بر هر نوع تبلیغ مزیت داشته و در دراز مدت خرج اقلیت را نیز به شما تحمیل خواهد کرد.
اصلاً چرا سئو سایت اینقدر مهم است؟
در هر ثانیه 63000 جستجو در گوگل اتمام میشود.
61 درصد از کسب و کارهای دنیا، سئو و بازاریابی محتوا را مهمترین روش بازاریابی خویش میدانند.
به طور میانه 41 درصد از خرج های بازاریابی در کمپانی های بزرگ در فضای آنلاین خرج میشود.
46 درصد از جستجوها در گوگل به کسب و کارهای محلی اشاره دارند.
نرخ تبدیل به مشتری و هزینه سئو در سنجش با همه شیوه های سایر پایین تر است.
مقایسه سئو درونی و سئو خارجی
سئو را می نا به دو سرنوشت سئو درونی و سئو خارجی دسته کرد.
سئو داخلی بر روی فاکتورهایی از رتبه بندی گوگل متمرکز است که یکراست به وضعیت صفحه مورد نظر برای بهینه سازی وابسته است. مشابه هدینگ ها، محتوا و ساختار صفحه.
سئو بیگانه بر روی فاکتورهایی متمرکز است که گوگل در بیرون از سایت شما به آن پروا می کند. این فاکتورها به دیگر منابع مشابه شبکه های اجتماعی، وبلاگ های فعال در مقوله کاری شما و سابقه فرد جستجو کننده وابسته است.
این دو بخش بندی سئو متفاوت از یکدیگر هستند، اما الزاما می بایست در هر دو بسیار خوب عمل کرد. برای فهم بهتر این ماجرا مثالی را خدمتتان پهنا می کنیم.
تصور کنید که شما صاحب خانه ای با یک باغچه در رو به روی آن هستید و یک راه نیز از درب بیرونی منزل لغایت خود منزل وجود دارد که از این باغچه می گذرد. دو سناریو ذیل را در عقیده بگیرید.
سناریو اول: داخل منزل شما به طرز عجب انگیزی تمیز بوده ولی حیاط آن زیاد شلوغ و کثیف است. چیزی که در این سناریو رویداد می افتاد این است که با هستی داشتن تمیز ترین منزل از داخل، ولی به علت کثیف بودن بیرون آن، کسی وارد این خانه نمی گردد.
این مثال امثال عدم سپریدن سئو و بهینه سازی بیگانه سایت است. احتمالاً سایت شما محتوا و ظاهر بسیار خوبی داشته باشد، ولی به نوع ایست که هیچ آدم اعتباری برای آن قائل نمی گردد. کسی وبسایت پر محتوای شما را نمی بیند چرا که ترافیکی کسب نمی کنید.
سناریو دوم: حیاط خانه زیاد تمیز، اما داخل خانه پر از هرج و مرج و شلوغی است.
حال شرایط را بالعکس کنید. باغچه شما بسیار تمیز و زیباست و کسان زیادی را به سمت آن جلب می کند. ولی تو منزل مانند یک منطقه جنگ زده است و بازدیدکنندگان بعد از چند ثانیه کوتاهی آن را ترک می کنند.
هنگامی که کاربری درست پس از ورود به یکتا از صفحات سایت آن را ترک کند، گوگل آن را به منزله فرار کاربر می داند. هر چه میزان این فرار (بانس ریت) بیشتر باشد (تعداد کاربرانی که به سرعت و پس از دید تنها یک صفحه از سایت آن را ترک می کنند)، گوگل رتبه ذیل تری به آن صفحه خواهد داد.
به همین علت است که انجام سئو درونی و سئو بیگانه به همراه یکدیگر ضروریست.
اهداف وب سایت خویش را بشناسید
هر وب سایتی با دیگری متفاوت بوده و از این جهت وبمستر سایت بایستی اهداف تجاری آن را فهم کند. فهم این اهداف به شما کمک می کند لغایت دامنه های مهم در سئو را مشخص کرده و برای خویش معیارهایی تعریف کنید. همچنین این شغل به شما اجازه می دهد الی به عنوان سئوکار معیار های قابل ارزیابی به روسای خویش ارائه دهید.
پارامترهای شما برای اندازه گیری میزان کامیابی در سئو کدامند؟ شما بایستی دائم این پارامترها را یادداشت کنید. پارامترهای رایج در این خصوص عبارتند از:
مقدار فروش
تعداد دانلود
تعداد ثبت نام در خبرنامه ایمیلی
ثبت فرم های تماس
تماس های تلفنی
شاید برای شما جالب توجه بوده باشد که رتبه وب سایت و شدامد آن در این فهرست قرار نداشتند. بایست عرض نماییم که این کار با اخطار اتمام شده است. اما احتمالاً شما در اینجا بگویید که "من در اینجا هستم الی با یادگیری سئو به افزایش رتبه و شدامد سایتم کمک کنم، اما شما می گویید که اینها اهداف مهمی نیستند؟!"
اتفاقا شما صحیح شنیده اید. سئو مایه افزایش رتبه وب سایت و در نتیجه آن کسب شدامد اغلب برای آن می گردد. اما نکته اینجاست که رتبه و شدامد پایان ماجرا نیست. اگر با هستی رتبه خوب، کسی بر روی سایت شما کلیک نکند، این رتبه فایده ای نخواهد داشت. وانگهی اگر با وجود ترافیک بالا، کسی از فروشگاه اینترنتی شما خرید نکند، این ترافیک نیز ارزشی نخواهد داشت.
به عنوان مثال شما کدام یک از سناریوهای پایین را می پسندید؟
1000 بازدید ماهانه از تارنما و 3 خرید اینترنتی از آن
300 بازدید ماهانه از تارنما و 40 خرید اینترنتی از آن
اگر هدف شما به کارگیری سئو برای ترافیک اغلب با منظور فروش بالاتر باشد، مطمئنا شما دومین سناریو را گزینش می کنید. پیش از شروع سئو اهداف بازرگانی خویش را مشخص کرده و سپس از سئو برای رسیدن به آنها بهرهگیری کنید.
برنامه ریزی و رسیدن به اهدافمان گرد از مهمترین کارهایمان به عنوان سئوکار است. ما در مطلب اهداف سئو، مهترین مواردی که می توانید از آنها به عنوان سرلوحه خود استفاده کنید اسم برده ایم.
- ۹۹/۰۳/۰۷